17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Είσαι fan του quiet luxury; 10 φθινοπωρινά looks που θα πάνε τo στυλ σου στο επόμενο level

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλα τα tricks να αναβαθμίσεις τα minimal σύνολα που φοράμε στην πόλη. 

Minimal ή quiet luxury; Όπως και να το πεις, το απλό, αβίαστο style είναι ότι πιο hot αυτή τη στιγμή. Το βλέπεις παντού. Στο street style, το Instagram feed σου, αλλά και γύρω σου στα looks που κάνουν οι fashion lovers στην πόλη. Φυσικά και το quiet luxury, αν αποδομήσεις την έννοια καταλήγει να είναι το ίδιο το minimal, μόνο που στη δική του περίπτωση η ποιότητα των ρούχων και οι γραμμές αλλά και οι αποχρώσεις τους δίνουν extra πόντους κομψότητας και τα κάνουν να δείχνουν πιο ακριβά και πολυτελή.

Διανύουμε με άλλα λόγια την πιο ενδιαφέρουσα περίοδο του minimal chic style κατά τη γνώμη μου, οπότε αν ανήκεις στα κορίτσια αυτά που χρόνια αγαπούν και υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη αισθητική, τότε σίγουρα είναι η χρονιά σου. Γιατί δεν υπάρχει οίκος και brand που να μην είναι minimal oriented φέτος, ή που να μην προσφέρει φανταστικά items, που αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σου. Αλλά ας ξεχάσουμε για λίγο το shopping και ας πάμε να εκμεταλλευτούμε τα ήδη υπάρχοντα ρούχα που έχουμε στη συλλογή μας.

Οι 5 φούστες που απογειώνουν το office look και όχι μόνο

Ξεκινάμε με τα total colored σύνολα που είναι must. Τα neutrals και το σπασμένο λευκό της κρέμας είναι από τα αγαπημένα χρώματα της σεζόν. Όταν αποφασίζουμε να βάλουμε ένα total color outfit, τότε καλό θα ήταν να παίξουμε με τους όγκους ή τις διαφορετικές υφές. Επιλέγουμε για παράδειγμα ένα φαρδύ, μεγάλο πλεκτό και μια maxi σατέν maxi φούστα.

Τα statement αξεσουάρ της σεζόν είναι αυτά που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στα πρωινά ή και βραδινά μας outfits. Οι it bags βρίσκονται στην υπηρεσία μας, οπότε θα βάλουμε μια 90s νότα στο στυλ. Αγαπημένο shape είναι σίγουρα οι hug bags εμπνευσμένες από τη συλλογή του οίκου Ferragamo, με μεγάλες τσάντες να φοριούνται στα office looks, εξασφαλίζοντας μας χώρο για τα απαραίτητα της ημέρας.

Τα επιβλητικά πανωφόρια και τα παπούτσια της χρονιάς πρωταγωνιστούν επίσης στα minimal chic looks του φθινοπώρου. Παρακάτω θα βρεις τις 10 δικές μας προτάσεις με τα πιο ακαταμάχητα minimal outfits.

10 minimal σύνολα πιο επίκαιρα από ποτέ:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό