20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Είσαι ο πρώτος που θα πει κάτι αρνητικό για μένα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Μάβερικς αντιμετώπισαν τους Σανς στην έδρα τους και γνώρισαν τη βαριά ήττα με 132-109. Ο Λούκα Ντόντσιτς, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση (34 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 9 ασίστ), τσακώθηκε με έναν οπαδό και ζήτησε από την ασφάλεια να τον βγάλουν από το γήπεδο, μιας και όπως έγινε γνωστό, ο Σλοβένος δεχόταν άσεμνα σχόλια.

Μετά το ματς, ο ρεπόρτερ του ESPN, Τιμ ΜακΜάον, έγραψε ότι ο Ντόντσιτς ζήτησε να φύγει ο οπαδός, χωρίς να έχει πει κάτι άσχημο. Ο Σλοβένος, άνοιξε διάλογο με τον ΜακΜάον στη συνέντευξη τύπου και ανέφερε ότι ήταν σίγουρος πως θα έγραφε κάτι αρνητικό για εκείνον ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.

Διαβάστε όσα είπαν:

«Σε είδα όταν μίλησες για το περιστατικό με το φίλαθλο. Δεν ήταν αληθές σε καμία περίπτωση. Δεν ήταν το μοναδικό πράγμα που είπε. Αλλά ήξερα ότι θα ήσουν ο πρώτος που θα το έβγαζες με αυτό τον τρόπο. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω τι μου είπε ο φίλαθλος, αλλά ήξερα ότι θα ήσουν ο πρώτος που θα έλεγες κάτι τέτοιο. Είναι απλά γελοίο. Φαίνεσαι πάντα να είσαι ο πρώτος που θα πεις κάτι αρνητικό για εμένα».

Ο ΜακΜάον, ανέφερε ότι το 99% των όσων γράφει για τον Ντόντσιτς είναι θετικά, με τον 24χρονο να μην δείχνει πως πείστηκε από αυτό που άκουσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό