18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Είναι fake news, δε θα φύγω το καλοκαίρι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Τετάρτη (28/01) η καταλανική εφημερίδα «Sport» ανέφερε σε δημοσίευμά της πως ο Μικέλ Αρτέτα δε θα συνεχίσει την καριέρα του ως προπονητής της Άρσεναλ μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως ο Ισπανός είναι μία από τις πρώτες επιλογές του Ζοάν Λαπόρτα για αντικαταστάτη του Τσάβι στη θέση του προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, ο Καταλανός σε δηλώσεις του σε συνέντευξη τύπου διέψευσε τις φήμες για αποχώρησή του από τους «Κανονιέρηδες» λέγοντας πως πρόκειται για fake news. 

Συγκεκριμένα ο Μικέλ Αρτέτα δήλωσε: «Fake news. Τελείως fake news. Δεν ξέρω από πού προέρχεται. Είναι τελείως αναληθές. Είμαι πολύ νευριασμένος με αυτό. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Καμία πηγή, τίποτα.Αυτά τα fake news που λένε ότι φεύγω το καλοκαίρι με εκνευρίζουν. Είμαι βυθισμένος σε ένα όμορφο ταξίδι με τους παίκτες μου, το προσωπικό, τους όμορφους ανθρώπους μας.

Έχω δυνατή σχέση με τη διοίκηση. Δεν συζητάμε ακόμα για νέα συμφωνία αλλά θα έρθει με φυσικό τρόπο. Πάντα έτσι το κάναμε και το κάναμε πολύ καλά».

Την Τρίτη (30/01) η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League, με τους Λονδρέζους να ψάχνουν αναγκαστικά τη νίκη ώστε να παραμείνουν σε τροχιά… τίτλου και σε απόσταση «αναπνοής» από τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό