23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

‘Είναι το καλύτερο για όλους, μια τιμωρία αφαίρεσε την πιθανότητα να έχουμε ακόμα 4 βαθμούς’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ
07.12.2023 | 19:45

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλησε να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό με μια γραπτή δήλωση του στο instagram στην οποία αφού σημείωσε πως αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση για όλους στάθηκε και στο σύντομο έργο του στους “ερυθρόλευκους” και τις δυσκολίες μεταξύ των οποίων την αφαίρεση τεσσάρων βαθμών λόγω της τιμωρίας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό με τον Ισπανό τεχνικό να αποχαιρετά άπαντες στο σύλλογο με ένα αποχαιρετηστήριο μήνυμα στο instagram.

Ο Ισπανός προπονητής αρχικά αναφέρθηκε στο πρότζετκ των “ερυθρόλευκων” και έκανε λόγο για μια ομάδα “Θρύλο”, μετά μίλησε για τις δυσκολίες που είχε αυτός ο δρόμος και εν τέλει ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έγραψε στο αποχαιρετηστήριο μήνυμα του:

“Ένας προπονητής κυνηγά πάντα νέα πρότζεκτ, ανθρώπους, φιλοδοξίες και εμπειρίες. Με αυτό κατά νου, η ομάδα μου και εγώ ήρθαμε στον Πειραιά για να αναλάβουμε μια ομάδα “Θρύλο”. Σήμερα στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να συνεχίσω αυτό το έργο στον Ολυμπιακό αλλά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για όλους.

Σε αυτό το αντίο θέλω να θυμηθώ τις πολλές καλές στιγμές όπως η πρόκριση στο Europa League, η νίκη επί της Γουέστ Χαμ και οι πολυάριθμες νίκες στο πρωτάθλημα. και την ευτυχία να είσαι μέρος ενός τόσο μεγάλου, φιλόδοξου συλλόγου.

Αν και δεν ήταν μακρύς ο δρόμος, ήταν ένας έντονος, επίπονος γεμάτος με απροσδόκητες καταστάσεις και εμπόδια (συμπεριλαμβανομένης μιας τιμωρίας που αφαίρεσε την πιθανότητα να έχουμε 4 ακόμη βαθμούς που θα μας κρατούσαν στην κορυφή της βαθμολογίας) αλλά σηκωθήκαμε για να τους αντιμετωπίσουμε βάζοντας πρώτα τις αρχές μας.

Το να φύγω από ένα έργο είναι πάντα δύσκολο, αλλά θέλω να ευχαριστήσω μερικούς ανθρώπους καθώς αποχαιρετώ: Όλους όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτού του συλλόγου, τους παίκτες (μια ομάδα ανθρώπων και επαγγελματιών που έχουν δείξει μεγάλη αφοσίωση), όλους τους εργαζόμενους στον σύλλογο και φυσικά τους φιλάθλους”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό