17 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Είναι τα Huawei FreeBuds 4i τα πιο vfm true wireless ακουστικά αυτή τη στιγμή;

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από αρκετά χρόνια «συμβίωσης» και δοκιμών δεκάδων μοντέλων true wireless ακουστικών, έχουμε καταλήξει στο τι πραγματικά θέλουμε από ένα ποιοτικό σετ. Θέλουμε αυτονομία από τα ίδια τα buds, με τη θήκη τους, όμως, να είναι σχετικά compact για εύκολη μεταφορά και λίγο “juice” όταν απαιτείται. Θέλουμε γρήγορο και εύκολο pairing, καθαρό ήχο σε θορυβώδες περιβάλλον, «ησυχία» μέσω ANC για να απομονωθούμε όταν το έχουμε ανάγκη και σταθερή τοποθέτηση για τις στιγμές άθλησης και δράσης μας. Όλα τα παραπάνω, σε προσιτή τιμή, καθώς οι εποχές το επιτάσσουν. Τα νέα Huawei FreeBuds 4i καλύπτουν όλες τις παραπάνω απαιτήσεις μας με άνεση και έτσι, τοποθετούνται στην «κορυφή» της κατηγορίας τους!

Είναι μικρά, ελαφριά και η θήκη τους είναι ελαφρύτερη από ένα… αυγό και αρκετά compact, με ωοειδή σχεδιασμό για να μπαίνει σε κάθε τσέπη/τσάντα/τσαντάκι/πορτοφόλι, αλλά χωρίς να… χάνεται! Χρώματα; Ασπρο, μαύρο και κόκκινο, για κάθε γούστο, όλα με glossy φινίρισμα. Ανοίγοντας τη θήκη φόρτισης, εμφανίζονται τα buds. Μέσω του πιο σύγχρονου πρωτοκόλλου, του Bluetooth 5.2, συνδέοντα αυτόματα με το κινητό, το smartwatch ή το laptop σας αρκεί να φορέσετε έστω το ένα στο αυτί σας. Με συσκευές που τρέχουν το EMUI 11 ή νεότερο, η σύνδεση με πολλαπλές συσκευές είναι ακόμα πιο εύκολη, χωρίς να ψάχνετε κάθε φορά στις ρυθμίσεις! Αντίστοιχα, αποσυνδέονται μόλις τα αφαιρέσετε, τόσο απλά! Η κατασκευή τους είναι εργονομική και με το κατάλληλο ear tip παραμένουν σταθερά στο αυτί σας, ό,τι κι αν κάνετε, ενώ είναι διακριτικά και όσο μικρά πρέπει. Αν θέλετε να ελέγξετε τις κλήσεις ή τη μουσική σας, αρκεί ένα tap στο πλάι τους, χωρίς να ψάξετε καν για το κινητό σας. Για όσους είναι καθημερινά “on-the-go”, είναι μια απίστευτη διευκόλυνση που θα σας κάνει να αγαπήσετε τα TWS ακουστικά.

Ο ήχος είναι εξαιρετικός για την κατηγορία τους, χάρη στους οδηγούς των 10mm και τις προσπάθειες του Huawei Audio Lab που έκανε τα… μαγικά του για να αποδίδονται καθαρά και δυνατά όλες οι συχνότητες. Επιπλέον, η σύνδεση BT 5.2 και ο επεξεργαστής στο εσωτερικό των FreeBuds 4i μειώνουν σημαντικά το lag, στα 190ms, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για latency-critical εφαρμογές όπως π.χ. τα games.

Ένα high-end χαρακτηριστικό τους είναι το Active Noise Cancellation, το οποίο ενεργοποιείται με ένα παρατεταμένο άγγιγμα στο πλάι. Χάρη στα 2 μικρόφωνά τους, τα FreeBuds 4i ακυρώνουν ψηφιακά τους ήχους του περιβάλλοντος και σας βυθίζουν στην απόλυτη ησυχία και ηρεμία, για να χαλαρώσετε με την αγαπημένη σας μουσική, το podcast, να δείτε ένα , να παίξετε, να κάνετε ό,τι θέλετε μακριά από τον ενοχλητικό θόρυβο. Το ANC προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας και περιλαμβάνει το Awareness Mode γιατί, πολύ απλά, κάποιες στιγμές πρέπει να ακούσετε τι συμβαίνει γύρω σας (π.χ. αν κάποιος σας μιλήσει ή αν περπατάτε και πλησιάζει κάποιο όχημα. Οπότε, έχετε τρείς επιλογές: ANC ON, Awareness mode, ANC OFF. Το κοινό και των τριών είναι οτι δεν χρειάζεται να βγάλετε τα buds από τα αυτιά σας!

Ως γνωστόν, ειδικά το ANC καταναλώνει μπαταρία σαν «τρελό». Παρά το μικρό βάρος και τις διαστάσεις τους, όμως, τα FreeBuds 4i καταφέρνουν να έχουν υψηλή πυκνότητα ενέργειας, με μπαταρία 55mAh έκαστο. Έτσι, προσφέρουν έως 10 ώρες αναπαραγωγής μουσικής και έως 6,5 ώρες ομιλίας με μια φόρτιση, τιμές που είναι στην κορυφή της κατηγορίας! Με ANC η αυτονομία αγγίζει τις 7,5 και 5,5 ώρες αντίστοιχα, και πάλι πολύ περισσότερες από όσα ακουστικά έχουμε δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Εν τέλει, η θήκη των 215mAh προσφέρει 4 ώρες ακρόασης, αρκεί να βάλετε τα buds μέσα της για 10, μόλις λεπτά! Η φόρτιση είναι 2 φορές ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά ακουστικών και ολοκληρώνεται σε 1 ώρα, ενώ της θήκης σε 1,5 ώρα. Μαζί με τη θήκη φόρτισης θα απολαύσετε έως και 22 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, που σίγουρα θα σας υπερκαλύψουν.

Τα Huawei FreeBuds 4i είναι αυτό που περιμέναμε εδώ και καιρό. Μικρά, ελαφριά, αποδοτικά, με μεγάλη αυτονομία, ANC, υψηλής ποιότητας ήχο και προσιτή τιμή. Ακόμα το σκέφτεστε;

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:
Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό