21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

‘Είναι σε εξαιρετική φόρμα, του έχω εμπιστοσύνη’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
09.10.2023 | 15:34

INTIME

Ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει των αγώνων με Ουγγαρία και Μαυροβούνιο, αναφέρθηκε στον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος επέστρεψε στις κλήσεις της εθνικής Σερβίας.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς κατάφερε μέσω της ΑΕΚ να κερδίσει την κλήση του στην εθνική Σερβίας, ωστόσο έχασε κάποια παιχνίδια λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Αυτή τη φορά είναι κανονικά στη διάθεση του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς και ο Σέρβος εκλέκτορας εξέφρασε τη χαρά του στις δηλώσεις του για το γεγονός ότι είναι κανονικά στη διάθεσή του, τονίζοντας ότι τού έχει εμπιστοσύνη, ωστόσο θα δει αν θα τον χρησιμοποιήσει.

“Έπαιξε σε υψηλό επίπεδο πέρυσι, αλλά είχε τραυματισμούς δύο φορές πριν από την έναρξη των προκριματικών όταν έπρεπε να ήταν στη λίστα, πριν από τη Βουλγαρία είχε πρόβλημα στη βουβωνική χώρα, αλλά βλέπω ότι επέστρεψε, πριν από δέκα μέρες περίπου. Πήγα στην Αθήνα και παρακολούθησα έναν αγώνα (σ.σ. το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ).

Ο λόγος δεν ήταν ότι ήθελα να δω το ματς, αλλά για να κάνουμε κάποιες συζητήσεις. Χαίρομαι που είναι σε εξαιρετική φόρμα και όσον αφορά την υγεία του που είναι καλά. Ξέρω τους άλλους παίκτες, μόνο ο Γκάτσινοβιτς δεν ήταν στη λίστα, Πιστεύω ότι αξίζει να είναι στις κλήσεις, θα δούμε αν θα παίξει, αλλά του έχω εμπιστοσύνη, αυτό είναι ξεκάθαρο”.

Να σημειωθεί ότι στις κλήσεις της εθνικής Σερβίας έχουν συμπεριληφθεί οι Φίλιπ Τζούριτσιτς και Φίλιπ Μλαντένοβιτς του Παναθηναϊκού, αλλά και ο Άντριγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό