18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Είναι πιθανό ο Μανωλάς να επιστρέψει στην Ιταλία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Επαφές με την Ελάς Βερόνα είχε ο Κώστας Μανωλάς, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντουλά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του, ο ιταλικός σύλλογος του έκανε πρόταση και περιμένει την απάντηση του, με τον ίδιο να μην έχει απορρίψει την ιδέα της επιστροφής του στην Ιταλία.

«Ο Κώστας Μανωλάς μπορεί να επιστρέψει στην Ιταλία. Το βράδυ της Τρίτης υπήρχε επαφή με την Βερόνα που του προσέφερε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο με οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους.

Ο Μανωλάς σκέφτεται την πρόταση της Βερόνα, δεν έχει δώσει ακόμη την οριστική απάντησή του, αλλά λαμβάνει σοβαρά υπόψη την πρότασή της», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Κώστας Μανωλάς έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σάρζα στα μέσα του Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να έχει δεχθεί κρούσεις από άλλες ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ενδιαφέρον για τον Έλληνα στόπερ έχουν δείξει η Πόρτο και η Σαλερνιτάνα, δίχως όμως κάποια από αυτές να τον προσέγγισε με επίσημη πρόταση.

Ο Μανωλάς πήγε στην Αλ Σάρζα τον Σεπτέμβριο του του 2022, έπειτα από μια εξάμηνη θητεία στον Ολυμπιακό. Με τον σύλλογο των Εμιράτων μέτρησε 41 εμφανίσεις και μοίρασε 2 ασίστ στους συμπαίκτες του. Ένα σημαντικό κομμάτι της καριέρας πέρασε στην Ιταλία, με τη φανέλα της Ρόμα και της Νάπολι. Με τους πρώτους μέτρησε 206 συμμετοχές, με απολογισμό 8 γκολ και 6 ασίστ, ενώ, με τους «παρτενοπέι» είχε 75 εμφανίσεις, με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό