23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

‘Είναι εντάξει να αποτυγχάνεις και να κάνεις λάθη, αλλά πρέπει να μείνεις πιστός στον στόχο σου’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
01.10.2021 | 12:42

Ο Κέντρικ Πέρι με την φανέλα του Παναθηναϊκού
EUROKINISSI

Με ένα post στο Instagram ο Κέντρικ Πέρι σχολίασε με τον δικό του τρόπο την άσχημη εμφάνισή του στην πρεμιέρα της EuroLeague κόντρα στην Μονακό, λέγοντας πως είναι άνθρωπος και θα κάνει λάθη, αλλά το βασικό είναι να μάθει από αυτά και να μείνει πιστός στον στόχο του.

Ο Κέντρικ Πέρι είναι πρώτα από όλα ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού του. Λίγες ώρες λοιπόν μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μονακό στην πρεμιέρα της EuroLeague (75-63), ο Αμερικανός σχολίασε στο Instagram την άσχημη εμφάνισή του, αφού έμεινε άποντος με 0/10 σουτ.

Ο Πέρι τόνισε ότι θα κάνει και λάθη, αλλά το βασικό είναι να μάθει από αυτά και να ωριμάσει, προκειμένου να εμφανιστεί καλύτερος.

Αναλυτικά ο Πέρι αναφέρει στο Insta Story του:

“Ένα πράγμα που έχω μάθει τα δέκα χρόνια που παίζω επαγγελματικά που νομίζω ότι μπορεί να εφαρμοστεί στην ζωή όλων είναι να μην είσαι πολύ σκληρός με τον εαυτό σου όλη την ώρα. Είναι εντάξει να είσαι άνθρωπος,να αποτυγχάνεις και να κάνεις λάθη. Είναι εντάξει να είσαι ευάλωτος και να ζητάς συμβουλή και βοήθεια. Όλα αυτά οδηγούν στο να μαθαίνεις και να ωριμάζεις, σωστά;

Όλα είναι μέλος μίας διαδικασίας και αυτό απαιτεί χρόνο. Πάντα να πιέζεις τον εαυτό του, αλλά να περιμένεις να κάνεις λάθη και να αποτυγχάνεις κάποιες φορές. Αποδέξου το αυτό για να ωριμάσεις.

Μείνε πιστός στον στόχο σου σου και κατάλαβε ότι ο δικός σου στόχος είναι διαφορετικός παό αυτόν του διπλανού σου. Μείνε συνεπής”

Δείτε το σχετικό post:

Το Insta Story του Κέντρικ Πέρι
KENDRICK3PERRY OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό