20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Είναι άχρηστος όταν δεν σκοράρει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δριμεία κριτική στον Έρλινγκ Χάαλαντ άσκησε ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ για την εμφάνισή του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Champions League. Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στη «Βασίλισσα» σε ένα απολαυστικό παιχνίδι (3-3), αλλά όποιος είδε το παιχνίδι παρατήρησε κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Για ακόμη μία φορά σε μεγάλο παιχνίδι ο Χάαλαντ ήταν «χαμένος» στο γήπεδο και η συνεισφορά του στο παιχνίδι της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα πέρασε πραγματικά απαρατήρητη. Αυτό δεν γινόταν να περάσει ασχολίαστο και ο πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τότεναμ δήλωσε πως όταν ο Νορβηγός δεν βρίσκει δίχτυα δεν προσφέρει τίποτα άλλο.

«Ο Χάαλαντ ήταν πολύ κακός. Αν δεν σκοράρει είναι αρκετά άχρηστος. Τον θεωρώ πολύ μέτριο ποδοσφαιριστή με την μπάλα στα πόδια. Ακόμη και οι συμπαίκτες του τον απέφευγαν. Ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πραγματοποίησε ένα πολύ κακό παιχνίδι με προσωπικό αντίπαλο τον Αντόνιο Ρίντιγκερ, ο οποίος τον «κατάπιε». Ο Νορβηγός φορ για άλλη μία φορά «χάθηκε» σε κρίσιμη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι, όπως είχε υποδειχθεί και από την… αρνητική του στάση στην προθέρμανση πριν τον αγώνα με αντίπαλο την Άρσεναλ στο πρόσφατο ντέρμπι στην Premier League (0-0).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό