22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Είμαστε συγκλονισμένοι από την τραγική απώλεια ενός νέου ανθρώπου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για να εκφράσει τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος υπέστη ανακοπή ενώ μέχρι σήμερα, δυστυχώς δεν είχε ανταποκριθεί στα νευρολογικά τεστ στα οποία είχε υποβληθεί , αμέσως μετά τη μείωση των κατασταλτικών φαρμάκων στην οποία προχώρησαν οι γιατροί.

Οι γιατροί μάλιστα είχαν προχωρήσει σε ακρωτηριασμού του αριστερού του ποδιού προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που είχαν προκύψει από τον βαρύ τραυματισμό.

Ο Γιώργος Λυγγερίδης πάλεψε γενναία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, με τους γιατρούς να δίνουν έναν πραγματικό αγώνα για να τον σώσουν και τους συναδέλφους του να συρρέουν στο νοσοκομείο από τις πρώτα κιόλας ώρες για να προσφέρουν αίμα για τον συνάδελγό τους. Το χτύπημα όμως που δέχθηκε από τη ναυτική φωτοβολία αποδείχθηκε δολοφονικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην Οικογένεια του Γιώργου Λυγγερίδη, του Έλληνα αστυνομικού που έχασε τελικά τη ζωή του μετά από την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε την ώρα της υπηρεσίας του.

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την τραγική απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Μια ακόμη με αυτουργούς κακοποιά στοιχεία που κινούνται γύρω από τον χώρο του αθλητισμού και τον χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για τις εγκληματικές τους ενέργειες.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι δύναμη και κουράγιο στους οικείους του. Με την ελπίδα να αποδοθεί δικαιοσύνη γι΄ αυτό το έγκλημα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό