16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Είμαστε ευτυχισμένοι, όσο έχουμε έντεκα παίκτες θα είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μην υποκύψει στην πίεση του Αστέρα Τρίπολης και νίκησε 2-0 στη «Λεωφόρο», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League, με τον Αϊτόρ να βρίσκεται σε εξαιρετική βραδιά και να πετυχαίνει ένα γκολ και να μοιράζει για εκείνο του Γεντβάι.

Ο Φατίχ Τερίμ παραχώρησε δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα, ενώ, αναφέρθηκε και στις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει, τονίζοντας ότι όσο έχει έντεκα παίκτες, η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φατίχ Τερίμ:

Για το αν είναι ικανοποιημένος: «Είμαστε ευτυχισμένοι, πιστεύω και ο κόσμος το ίδιο. Περάσαμε τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, κερδίσαμε με 2-0 σήμερα με ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω θα τα πάμε». καλύτερα.

Για το αν συνεχίζει να έχει το μότο ότι από τη στιγμή που έχω 11 παίκτες εμένα αυτό μου φτάνει: «Ακολουθώ την ίδια σκέψη. Όσο έχουμε έντεκα παίκτες θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Βέβαια, θα ήθελα να έχω όλους τους παίκτες μου και να μην λείπει κανείς. Συνέχεια προσπαθούμε να βρούμε μία λύση και τα καταφέρνουμε. Θα ήθελα να είχαμε όλους τους παίκτες και προχωράμε για τον στόχο που έχουμε».

Στην επόμενη αγωνιστική (28/01, 20:30) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για ένα ντέρμπι κορυφής, αφού και οι δύο έχουν 44 βαθμούς και «συγκατοικούν» στην πρώτη θέση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό