17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Είμαι όλη πλαστικιά, το έχω πει χίλιες φορές, γιατί δεν το πιστεύετε επιτέλους;»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο χρόνος δεν μου φέρεται καλά»

Την Έφη Σαρρή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» την Πέμπτη. Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στην απόφαση να μειώσει σε σημαντικό βαθμό από τις καλλιτεχνικές της εμφανίσεις, την σχέση με τον χρόνο και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Ειδικότερα, η Έφη Σαρρή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν σταμάτησα να κάνω εμφανίσεις αλλά κάποτε έπρεπε να ζήσω και γω τη μέρα. Κάποτε πίστευα ότι χωρίς το τραγούδι δεν ζω αλλά τελικά είδα ότι ζω και χωρίς το τραγούδι. Κάποια στιγμή άρχισε να φθίνει και αυτός ο έρωτας οπότε και εγώ κάπως αποτραβήχτηκα. Θα ήθελα πάρα πολύ να ξεχαστώ. Δεν με ενδιαφέρει δηλαδή καθόλου να υπάρχω, όχι».

«Το 2024 θα ήθελα να μου φέρει υγεία γιατί είμαι σε μια ηλικία που τώρα έχει πολύ μεγάλη σημασία. Την ηλικία μου δεν την λέω γιατί κατά καιρούς λέω διάφορες ηλικίες, όπως αισθάνομαι μέσα στην ημέρα. Τώρα, σήμερα συγκεκριμένα, αισθάνομαι γύρω στα 25».

 

«Μπορώ να πω ότι είμαι όλη πλαστικιά! Το έχω πει χίλιες φορές, γιατί δεν το πιστεύετε επιτέλους; Δεν έχω πειραχτεί όμως από φόβο. Θα ήθελα πάρα πολύ να τραβηχτώ και να είμαι 20χρονη αλλά τι να πρωτοτραβήξεις; Ο χρόνος δεν μου φέρεται καλά, εγώ όμως προσπαθώ με τις άλλες τις μεθόδους τις παλιές. Τα περπατήματα, 4 – 5 χιλιόμετρα την ημέρα, τα γυμναστήρια, το φαγητό που δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να κάνω όμως χειρουργεία και τέτοια, θα τα έκανα μόνο για θέματα υγείας» συμπλήρωσε ακόμα η Έφη Σαρρή στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο STAR.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό