17.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Είμαι υπέρ του φυσιολογικού, ένας άντρας με μία γυναίκα»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Αν πάνε μου την πέσουν, υπάρχει η αναλογία: το ying και το yang, το αρσενικό και το θηλυκό. Αυτά πρέπει να συνυπάρχουν σε ένα σπίτι»

Για το επικείμενο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε ο Γιώργος Μητσικώστας, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του.

«Εγώ κατ’ αρχήν είμαι υπέρ του φυσιολογικού, ένα παιδί πρέπει να μεγαλώνει με έναν άντρα και μία γυναίκα. Αν πάνε μου την πέσουν, υπάρχει η αναλογία: το ying και το yang, το αρσενικό και το θηλυκό. Αυτά πρέπει να συνυπάρχουν σε ένα σπίτι», ανέφερε ο Γιώργος Μητσικώστας και συνέχισε ως εξής:

«Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτού του πράγματος, που πάει να καταστρατηγήσει όλο αυτό το φυσιολογικό που υπάρχει στην κοινωνία».

Αμέσως μετά την αναπαραγωγή του βίντεο με όσα δήλωσε ο Γιώργος Μητσικώστας, ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε το δικό του σχόλιο.

«Εγώ λίγο διαφωνώ στο τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Δεν είπε τη λέξη “παραδοσιακό”, είπε τη λέξη “φυσιολογικό”. Αν ήθελε να πει για την πυρηνική οικογένεια, το κατανοώ», διευκρίνισε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Τι να κάνουμε όμως που υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν σε μονογονεϊκές οικογένειες ή είναι παιδιά χωρισμένων γονιών; Να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τις εκφράσεις που επιλέγουμε. Άλλο το “πυρηνική οικογένεια”, άλλο το “παραδοσιακό”, άλλο το “φυσιολογικό”. Κατά τα άλλα, σεβαστή απόλυτα η άποψή του», κατέληξε στο σχόλιό του ο Γιάννης Πουλόπουλος, αναφορικά με όσα δήλωσε ο Γιώργος Μητσικώστας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό