22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Είμαι σε μεγάλο σύλλογο, μπορούμε μακριά στην Ευρώπη

Ειδήσεις Ελλάδα

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός, μπορεί να πραγματοποιήσει μία μεγάλη πορεία στο Europa League και να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση εξέφρασε ο Τόμας Βατσλίκ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «CT SPORT».

Αρχικά ο Βατσλίκ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, τονίζοντας πως «…πήραμε τρεις σημαντικούς πόντους. Ήμασταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς και φτάσαμε στη νίκη χάρη σε ένα λάθος του τερματοφύλακά τους, που υπέπεσε σε πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο».

Και συνέχισε αναλύοντας την παρουσία των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Πηγαίνουμε καλά. Είναι κρίμα που δεν προκριθήκαμε στους ομίλους του Champions League στην αρχή της σεζόν. Ο σύλλογος είναι σε θέση να φτάσει μακριά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πιστεύω πως μπορούμε να έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα αυτή τη χρονιά».

Μιλώντας για τη διαφορά της LaLiga με την ελληνική Super League και τη μετακόμισή του απ’ την Σεβίλλη στον Ολυμπιακό ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ ανέφερε πως «…το ισπανικό πρωτάθλημα έχει υψηλότερη ποιότητα, υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο πρωταθλημάτων όσον αφορά στην υποδομή, στα γήπεδα και στην ποιότητα των ομάδων που συμμετέχουν. Ωστόσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες σε κάθε ομάδα».

Όσο για τη σχέση του με την «ερυθρόλευκη» εξέδρα; «Ο κόσμος είναι φανταστικός εδώ, όλοι μιλούν αγγλικά, είναι υπέροχος ο ήλιος και υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που παρακολουθεί τον Ολυμπιακό. Για αυτό και είναι τόσο όμορφη η ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας κάθε φορά που παίζει ο Ολυμπιακός. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολλά μεγάλα ονόματα. Για παράδειγμα ο πρεσβευτής της ομάδας είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ. Όταν βγαίνουμε στο δρόμο αρκετός κόσμος θέλει να μας μιλήσει και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος εδώ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό