18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Είμαι ο μεγαλύτερος φαν του»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο μεγάλος ηγέτης των Μπακς. Το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο, έγινε κάτοικος Μιλγουόκι ένας ακόμη παίκτης με… ηγετικές ικανότητες. Ο λόγος για τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια άφησε το Πόρτλαντ και τους Μπλέιζερς.

Ο Giannis σε συνέντευξή του στην «Athletic», μίλησε για το πόσο θαυμάζει τον Λίλαρντ, ενώ αναφέρθηκε στην έλευση του Ντοκ Ρίβερς, αλλά και τις αλλαγές που έχουνε γίνει στα «ελάφια».

Διαβάστε όσα είπε:

«Έγιναν πολλές αλλαγές, πολλοί τραυματισμοί. Πολλά σκαμπανεβάσματα. Ξεκινάμε από την γαμ… ιδιοκτησία. Ο προπονητής άλλαξε, άλλαξε ξανά. Ο Μίντλετον είναι μία μέσα μία έξω. Πολλά πράγματα άλλαξαν. Αλλά μείναμε μαζί. Δεν θέλω να νιώθω άσχημα για τον εαυτό μου. Είμαι αυτός που είμαι. Δεν πρέπει να νιώθουμε άσχημα για τους εαυτούς μας. Δεν θα μας δοθούν πράγματα. Πρέπει να πάμε και να πάρουμε. Να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάμε σπίτι».

Για τον Ρίβερς:

 «Είναι σκληρός. Είναι ο Ντοκ γαμ… Ρίβερς. Ξέρει πράγματα. Σαν τον Κόουτς Μπουντενχόλζερ, τον Κιντ και τον Πράντι. Και ο Γκρίφιν ήτα εξαιρετικός κόουτς και άνθρωπος. Ξέρει πως να φερθεί στους σταρ και μπορεί να είναι σκληρό, πως να οδηγήσει μια ομάδα. Κάνει καλή δουλειά. Όπως και οι βοηθοί του. Μας οδήγησε σε ρεκόρ 30-13 αλλά ο Ρίβερς κέρδισε 1100 ματς. Είναι διαφορετικό. Ο Ρίβερς είναι υπέροχος τύπος. Είναι στη λίγκα για χρόνια. Πήρε πολλά ματς. Χάσεις ή κερδίσεις, θα πρέπει να το προπονητικό επιτελείο να είναι έτοιμο. Έχουμε άτομα που είναι πολύ έξυπνα κι ξέρουν το παιχνίδι του μπάσκετ. Έτσι δεν ανησυχείς πλέον»

Για τον Λίλαρντ:

«Είμαι ο μεγαλύτερος fan του Λίλαρντ. Είμαι δίπλα στον Λίλαρντ μέχρι το τέλος. Μαζί του. Όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν. Αυτός είναι. Θα πάρει τη μπάλα στο τέλος. Δεν ξέρω τι άλλον να πω. Στο τέλος της ημέρας, εκείνος το πιστεύει. Μερικές φορές στήνεις σκριν για τον Λίλαρντ, άλλες πρέπει να του δώσεις χώρο».

Για τον Μίντλετον:

«Πρέπει να του δώσεις χώρο. Δεν χρειάζεται πάντα να στήνεις τα σκριν για αυτόν με σκοπό να πάρει λίγο περισσότερο χώρο για να πάρει το floater, για να πάρει το σουτ μέσης απόστασης. Ή να πάρει το τρίποντο πίσω από το σκριν. Ο Κρις είναι διαφορετικός».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό