16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Είμαι οριακά να ουρλιάξω και να βρίσω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το δικό της παράπονο εξέφρασε η Δανάη Μπάρκα την Πέμπτη το πρωί μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή τα όσα είπε σε συνέντευξη της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την επιθυμία της να γίνει μητέρα και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει γιατην ηλικία της: 

«Πόσο πολύ μου άρεσαν και με άγγιξαν αυτά που είπε χθες βράδυ η Ευρυδίκη, που γενικά μου αρέσει βέβαια. Μερικές φορές αλλιώς φαίνονται τα πράγματα και αλλιώς είναι. Εγώ πιστεύω ότι όλη αυτή η ιστορία με την πίεση ήταν ένα συνονθύλευμα από την έκθεση που πήρε από το Survivor και μετά με την προσωπική της», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Mega και συνέχισε: 

«Ο άνθρωπος που εκτίθεται δεν είναι ποτέ έτοιμος για ανθρωποφαγία. Το ότι εκτιθέμεθα δεν σημαίνει ότι δίνουμε την ψυχή μας και το σώμα μας στα ‘λιοντάρια’. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει και τα ίδια τα ‘λιοντάρια’ να το αντιλαμβάνονται αυτό και να σέβονται τους κοινωνικούς κανόνες με μία άλφα ευγένεια. Υπάρχει και ο αντίστροφος ηλικιακός ρατσισμός, ότι δηλαδή είσαι μικρός ακόμη για να κάνεις παιδί. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μου το έχουν πει κι εμένα. Όταν ακούω αυτή την απάντηση ότι ‘έλα μωρέ από τώρα;’, είμαι οριακά να ουρλιάξω και να βρίσω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό