32.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Είμαι ευγνώμων, τα δώσαμε όλα φέτος αλλά δεν ήταν αρκετό για τελικό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και έμεινε εκτός τελικού Final Four. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έδωσαν όλα, όμως πληγώθηκαν από το κακό πρώτο ημίχρονό τους και δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, παρά την συγκλονιστική τους προσπάθεια στο δεύτερο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ευχαρίστησε τους παίκτες του, τους οπαδούς του Ολυμπιακού και όλους όσοι ταξίδεψαν στο Βερολίνο για την αδιάκοπη στήριξή τους, αναφέροντας πως η ομάδα του τα έδωσε όλα φέτος, ακόμη κι αν αυτό δεν ήταν αρκετό για να στείλει τους Πειραιώτες στον τελικό της Euroleague. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Ήταν μεγάλη η προσπάθεια που κάναμε για να επιστρέψουμε, όμως δεν ήταν αρκετό. Έπρεπε να ξεκινήσουμε στο πρώτο μέρος με τον ίδιο τρόπο όπως κάναμε στο δεύτερο. Τους αφήσαμε να βρουν αυτοπεποίθηση, σούταραν πολλά τρίποντα ελεύθερα. Είναι μία ομάδα που ξέραμε ότι αν βρουν ρυθμό απ’ έξω, θα ήταν δύσκολο να προσαρμοστούμε μετά.

Έβαλαν μερικά δύσκολα σουτ, ειδικά ένα του Μούσα που θυμάμαι. Κάναμε και λάθη στο τέλος που έκριναν το παιχνίδι. Είμαι ευγνώμων σίγουρα για τους παίκτες μου, τους οπαδούς μας που ταξίδεψαν έως εδώ. Δώσαμε τα πάντα φέτος. Δεν ήταν αρκετό για να πάμε στον τελικό, αλλά είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό