18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Είμαι αφοσιωμένος και αγαπώ κάθε μέρα στη Λίβερπουλ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ φρόντισε να καταλαγιάσει τα πνεύματα στις τάξεις των οπαδών της Λίβερπουλ μετά την ανησυχία που προκάλεσαν οι δηλώσεις του.

Ο έμπειρος Ολλανδός αμυντικός, άφησε να εννοηθεί ότι το μέλλον του στους «Ρεντς» φαντάζει αβέβαιο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ στο τέλος της σεζόν.

Παρόλα αυτά, ο παίκτης με νέα τοποθέτησή του, ξεκαθάρισε ότι είναι αφοσιωμένος στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ, απολαμβάνοντας στο απόλυτο την παρουσία του εκεί, θέλοντας μεταξύ άλλων να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο κανάλι «Men In Blazers» στο YouTube:

«Το νόημα των δηλώσεών μου ήταν διαφορετικό από αυτό που παρουσιάστηκε. Για να είμαι 100% ειλικρινής, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον σύλλογο. Αγαπώ αυτό το κλαμπ. Αγαπώ τους οπαδούς. Τα σχόλια που έκανα είχαν διαφορετικό νόημα από αυτό που βγήκε προς τα έξω. Δεν έχει να κάνει με εμένα, έχει να κάνει με το “εμείς”.

Δεν έχει αλλάξει κάτι. Πέντε ημέρες πριν δεν συζητούσαμε για το συμβόλαιό μου, οπότε είναι λίγο ανοησία να μιλάμε για αυτό τώρα. Η πλήρης προσοχή μου είναι στο να διασφαλίσω ότι αυτή η χρονιά θα είναι ξεχωριστή. Είναι προφανές πως η ανακοίνωση που έγινε τις προηγούμενες ημέρες (σ.σ. για την επικείμενη αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ) ήταν μεγάλη, ήταν ένα σοκ για όλους εμάς που έχουμε σχέση με τον σύλλογο. Αισθάνομαι αυτή τη στιγμή ό,τι νιώθουν και οι φίλαθλοί μας, μαθαίνοντας τα νέα.

Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με δουλειά. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να πετύχουμε αυτά που ονειρευτήκαμε στην αρχή της σεζόν. Είμαστε σε καλή θέση οπότε ας τα δώσουμε όλα. Όπως είπα όμως, μην μπερδεύεστε. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον σύλλογο και τον αγαπώ. Αγαπώ κάθε ημέρα στην Λίβερπουλ. Είμαι αρχηγός της Λίβερπουλ, θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε όλα και θα δούμε τι θα συμβεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό