18.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

«Είμαι από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, έκανε μία τρομερή πορεία με την εθνική Σερβίας στο Μουντομπάσκετ, με τη χώρα του να τερματίζει 2η και να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο.

Ο πολύπειρος coach, θεωρεί ότι είναι από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη, ενώ μίλησε και για τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργούν οι νεαροί παίκτες.

Διαβάστε όσα είπε:

«Είμαι προπονητής εδώ και 40 χρόνια. Σ’ όλη αυτή τη διαδρομή είχαμε νίκες και ήττες, αλλά είμαι προπονητής. Ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Όταν δεν το λέτε εσείς, το λέω εγώ.

Για να είσαι ηγέτης και προπονητής, θα πρέπει να είσαι αυθεντικός. Όταν έπαιζα μπάσκετ, ο προπονητής ερχόταν και μας έλεγε ότι έχουμε μπροστά ένα σημαντικό ματς και πρέπει να νικήσουμε. Αυτό ακούγαμε εμείς. Σήμερα, οι προπονητές κάνουν το ίδιο και οι παίκτες λένε: “Ξέρουμε ότι πρέπει να παλέψουμε, αλλά πως;”.

Το πρόβλημα για τους προπονητές τώρα είναι πως οι νέοι παίκτες γνωρίζουν πολλά περισσότερα και καμιά φορά αμφισβητούν τις εντολές του προπονητή τους. Γι’ αυτό, θα πρέπει να ξέρουμε τα πάντα και να είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε ερώτησή τους».

“I’ve been a coach for 40 years, there have been victories and defeats, but I am a coach. One of the best coaches from the European region. When you don’t say it, I’ll say it.”

Svetislav Pesic 💬 pic.twitter.com/VKyXtNmb79

— Basketball Sphere (EN) (@BSphere_) November 24, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό