20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Είδε τη σύντροφο του παγιδευμένη σε λαμαρίνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκείνη «έσβησε» στη μοιραία σύγκρουση εκείνος ζει με την εικόνα της παγιδευμένη στις λαμαρίνες….

Σοκαριστικά είναι τα όσο περιγράφει, ο σύντροφος της 22χρονης Ιφιγένειας που το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο άδικα το βράδυ  της 28ης Φεβρουαρίου 2023, καθώς όπως αφηγείται και ο ίδιος το ζευγάρι βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί ο ίδιος να επέζησε όμως οι εφιαλτικές εικόνες είναι βαθιά ριζωμένες μέσα του, εικόνες που αποτυπώνουν την φρίκη, αυτά τα ανατριχιαστικά λεπτά, έχοντας δίπλα του την σύντροφο του, εγκλωβισμένη στις λαμαρίνες με την φωτιά να πλησιάζει όλο και περισσότερο, ανθρώπους να ουρλιάζουν και να ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια.

«Είχαμε πάει ένα τριήμερο στην Αθήνα και μέχρι εκείνη την στιγμή περνούσαμε πολύ όμορφα. Ήμασταν στο τρίτο βαγόνια. Μετά στην σύγκρουση ήμουν μέσα στο βαγόνι απλώς είχα πεταχτεί πιο μπροστά. Η Ιφιγένεια ήταν η μισή εντός και η μισή εκτός. Ήμασταν ακριβώς πάνω από τα βαγόνια που είχαν πάρει φωτιά και την Ιφιγένεια να είναι εκεί δίπλα».

Παράλληλα περιγράφει την μάχη που έδωσε, με τη βοήθεια ενός άλλου παλικαριού, να κρατήσουν τη Ιφιγένεια μέσα στο τρένο.

Και συμπλήρωσε: «Δεν πρόλαβα να καταλάβω τίποτα, ακούσαμε ένα μπαμ κι από εκεί και πέρα ακούγαμε τον κόσμο να ουρλιάζει. Φωνάζαμε για βοήθεια και μετά από λίγη ώρα ήρθε ένα παιδί, ο Γιάννης, που είχε βρει τυχαία το κινητό μου, όπου βοήθησε και σηκώσαμε την Ιφιγένεια. Μετά κάλεσα τον πατέρα μου για να του πω τι συνέβη».

Στην συνέχεια ο σύντροφος της Ιφιγένειας, μετά το τηλεφώνημα που είχε με τον πατέρα του, προσπάθησε να γυρίσει ξανά στο σημείο που ήταν η σύντροφός του, αλλά δεν του επετράπη καθώς ήταν και ο ίδιος τραυματισμένος.

«Έμαθα εκ των υστέρων τι είχε συμβεί στην Ιφιγένεια. Περίμεναν να βγω από το νοσοκομείο για να μου το πουν», συνέχισε.

Στην ερώτηση για το πώς είναι η ζωή του ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα είπε «Είναι δύσκολο γενικότερα, έχει μείνει ένα τραύμα. Ένα κομμάτι μου έχει μείνει εκεί. Αποφεύγω να θυμάμαι και αυτό είναι το πιο στενάχωρο. Αποφεύγω να θυμάμαι τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου, γιατί αν τις φέρω φοβάμαι πως θα μείνω εκεί», πρόσθεσε ο Φάνης για τον χαμό της Ιφιγένειας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό