16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Είδατε πόσα περιπολικά γίνονται ταξί όταν είσαι ο Μητσοτάκης;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Βίντεο με αναφορές στα οχήματα που φέρεται να συνόδευαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στην Πολίχνη, στη δυτική Θεσσαλονίκη, ανέβασε στο TikTok ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διακρίνεται στο βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να βλέπει στο κινητό του τα αυτοκίνητα που συνόδευαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην εκδήλωση για τον σχολικό εκφοβισμό και να ξεκινά το μέτρημα.

«Πάμε να δούμε πόσα αυτοκίνητα χρειάζεται ο πρωθυπουργός για να επισκεφτεί ένα σχολείο» σημείωσε αρχικά στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μετά από 19 αυτοκίνητα και μηχανές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως «είδατε πόσα δημόσια αυτοκίνητα και περιπολικά γίνονται ταξί όταν είσαι ο Κυριάκος Μητσοτάκης;».

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες Τρίτη (9/4) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης και η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή επισκέφθηκαν το 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης για να παρουσιάσουν την πολιτική της κυβέρνησης σχετικά με την «αντιμετώπιση» της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό