18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Είδαν το Λαμία – ΑΕΚ από την ταράτσα και η αστυνομία τους… περίμενε στη γωνία

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Λαμίας και της ΑΕΚ, κάποιοι οπαδοί της «ένωσης» παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τις… ταράτσες, αφού η ΔΕΑΒ είχε κρίνει το γήπεδο των Φθιωτών ακατάλληλο για την διεξαγωγή παιχνιδιού με κόσμο, καθώς δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις του νέου αθλητικού νόμου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Αστυνομία να τους συλλάβει. 

Αναλυτικότερα, οι ορισμένοι φίλοι της «ένωσης» που παρακολουθήσαν το παιχνίδι από ταράτσες σπιτιών, μετά το παιχνίδι, συλλήφθηκαν από την Αστυνομία επειδή άναψαν δύο πυρσούς. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο νέος νόμος είναι αρκετά αυστηρός για όλα τα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας. Οι οπαδοί του «δικεφάλου» ήταν γύρω στους 40. 

Η Λαμία, όμως, με ανακοίνωσή σημείωνε πως το «Αθανάσιος Διάκος» πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την διεξαγωγή παιχνιδιών. Ωστόσο, η Αρμόδια Αρχή είχε άλλη άποψη και ανέφερε πως ουδέποτε έχει ενημερωθεί για κάτι τέτοιο.

Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα πολλοί φίλοι της ΑΕΚ να προβαίνουν στην κατάσταση αυτή, παρόλο που η διοίκηση της ομάδας είχε ενημερώσει τους φιλάθλους της να μην πλησιάσουν το γήπεδο για την δική τους ασφάλεια.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο «δικέφαλος» κέρδισε εύκολα την Λαμία με 4-0, με τον Λιβάι Γκαρσία να σκοράρει δύο τέρματα. Το πρώτο, σίγουρα «άφησε» το στίγμα του στην αναμέτρηση, καθώς ο σέντερ φορ της «ένωσης» με ένα πού ωραίο σλάλομ πέρασε όποιον ήθελε και από μακρινή απόσταση «κεραυνοβόλησε» τον Αλεξέι Κοσέλεφ. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό