18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εάν εκλεγώ θα φροντίσω να απελαθεί ο πρίγκιπας Χάρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Έναν νέο «εχθρό» στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως έχει βρει ο πρίγκιπας Χάρι καθώς ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ δήλωσε πως εάν εκλεγεί θα φροντίσει να… απελαθεί από τη χώρα!

Ειδικότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε πως αν εκλεχθεί ξανά Πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν πρόκειται να δώσει «πράσινη κάρτα» στον πρίγκιπα Χάρι, υπονοώντας ότι «θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνος του» και ίσως να απελαθεί.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος μίλησε στη βρετανική Daily Express το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης Πολιτικής Δράσης των Συντηρητικών στο Μέριλαντ, και δεν «μάσησε τα λόγια του» για τον λόγο που δεν συμπαθεί τον Δούκα του Σάσεξ ενώ σημείωσε πως πρέπει να ελεγχθεί αν μπορεί ο Χάρι να βρίσκεται στη χώρα.

Σύμφωνα με τον Τραμπ, «εγώ δεν θα τον προστάτευα. Πρόδωσε τη Βασίλισσα. Αυτό είναι ασυγχώρητο. Αν ήταν στο χέρι μου θα ήταν μόνος του».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Ντόναλντ Τραμπ έριξε «καρφιά» για την κυβέρνηση Μπάιντεν καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι πολύ ανεκτικοί με τον Χάρι». «Νομίζω ότι είναι πολύ ευγενικοί μαζί του μετά από αυτά που έχει κάνει».

Αφορμή για τις δηλώσεις του Τραμπ είναι οι δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι πως θα ήθελε να γίνει Αμερικανός πολίτης και πως «δεν είχε ιδέα» γιατί δεν προχωρά η διαδικασία.

«Αγκάθι» για να μπει στα σκαριά η συγκεκριμένη διαδικασία, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, φέρεται πως είναι η παραδοχή του ίδιου, μέσω των απομνημονευμάτων του πως είχε κάνει χρήση αρκετών ναρκωτικών ουσιών πριν βρεθεί στις ΗΠΑ, ένα θέμα που στις Ηνωμένες Πολιτείες οι Αρχές είναι κάπως «ευαίσθητες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό