23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Εάν δεν ήταν ο Τσάβι, θα τον είχα απολύσει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπαρτσελόνα προετοιμάζεται σταδιακά για την επόμενη μέρα, μετά την ανακοίνωση του Τσάβι πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο των «μπλαουγκράνα» στο τέλος της σεζόν. Ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζοάν Λαπόρτα, μίλησε δημόσια για πρώτη φορά μετά τα όσα είπε ο «θρύλος» της ομάδας.

Ο Λαπόρτα υποστήριξε πως δεν θα απολύσει τον Τσάβι, κάτι που δεν θα ίσχυε αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και για τον… διάδοχό του.

«Ήθελε να ανανεώσει. Ο Τσάβι θέλει να κάνει πάντα εύκολα. Η πίεση που μπορεί να δεχθεί ο καθένας είναι υποκειμενική. Είπε ότι δεν θα μειωθεί το κίνητρό του κι θα δώσει τα πάντα γιατί νιώθει απελευθερωμένος. Τον πιστεύω. Θέλω να συνεχίσει έως το φινάλε της σεζόν και νομίζω είναι το καλύτερο.

Εάν δεν ήταν ο Τσάβι, θα τον είχα απολύσει. Το αποδέχομαι γιατί είναι ο Τσάβι και γιατί είναι αυτός που είναι για την Μπαρτσελόνα» ανέφερε συγκεκριμένα. Μάλιστα, ρωτήθηκε και για τον επόμενο διάδοχο, με τον Λαπόρτα να τονίζει πως αρμόδιος για να δώσει απαντήσεις επί του ζητήματος είναι ο Ντέκο.

Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση το Σάββατο (03/02, 19:30), αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αλαβές για την 23η αγωνιστική της La Liga και αναζητά ένα «τρίποντο» που θα την φέρει πιο κοντά στις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό