21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Εάν γυρίσω κάποτε στην Ελλάδα, θα είναι μόνο για τον Παναθηναϊκό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας ομάδας και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Οδυσσέας Βλαχοδήμος στους betarades, αποκαλύπτοντας ότι μια ενδεχόμενη επιστροφή του στα ελληνικά γήπεδα θα συνδυαζόταν μονάχα με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής γκολκίπερ, φαίνεται ότι έχει τεράστια αγάπη για το «τριφύλλι» και μάλιστα δεν την κρύβει. Μέσα από μια αποκαλυπτική του συνέντευξη στον λογαριασμό betarades στο youtube αποκάλυψε πως οι «πράσινοι» είναι το καλύτερο βήμα που έχει πραγματοποιήσει ποτέ στην καριέρα του!  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 29χρονου:

«Από παιδί, έγινα άνδρας. Με βοήθησε πολύ σε αυτό το κομμάτι, ξεκίνησα να παίζω στο πρωτάθλημα. Με βοήθησε να πάρω την μεταγραφή στην Μπενφίκα», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας γκολκίπερ για τον Παναθηναϊκό.

«Με όλους τους τερματοφύλακες στον Παναθηναϊκό είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον. Ο Λουκ Στιλ με είχε πλησιάσει και μου είχε πει, εγώ είμαι εδώ για να σε βοηθάω. Ήταν κάτι πάρα πολύ ωραίο».

Για τη δύσκολη περίοδο τη χρονιά των οικονομικών δυσκολιών: «Στα αποδυτήρια ήταν πάντα ωραία, γελούσαμε. Είχαν έρθει πολλά ονόματα, κι εγώ ήμουν ένας. Είχα τη βοήθεια βέβαια, ο Παναγιώτης (σ.σ. ο αδερφός του) ήταν ήδη τρεις εβδομάδες εκεί. Δεν θυμάμαι μία μέρα που να είχαμε άσχημο κλίμα. Όταν σκέφτομαι την καριέρα μου πίσω, ήταν το καλύτερο βήμα που έκανα».

Για όσα ειπώθηκαν το καλοκαίρι και τη σύνδεσή του με τον Ολυμπιακό, μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ήρθα ξεκάθαρα μόνο για τη Νότιγχαμ, να παίξω στην Premier League, στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή».

Για το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του: «Ο στόχος μου αυτή τη στιγμή δεν είναι να γυρίσω στην Ελλάδα. Αλλά, αν κάποια στιγμή είναι να γυρίσω, θα ήθελα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό».

Για την Εθνική ανέφερε: «Όλοι θέλουμε μετά από δέκα χρόνια να πάμε σε ένα Euro. Είμαστε σε καλό δρόμο. Ξέρουμε πού είμαστε, τι μπορούμε. Έχουμε ποιοτική ομάδα, με καλούς και έμπειρους παίκτες. Έχουμε ένα καλό μείγμα. Νεαροί, με ταλέντο, με εμπειρία. Είναι το όνειρο όλων μας. Για μένα θα ήταν διπλή χαρά, να γυρίσω στη Γερμανία και να παίξω στο Euro με την Ελλάδα, στη χώρα που γεννήθηκα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό