23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δύτης βούτηξε σε βαλτότοπο για τον εντοπισμό του 31χρονου

Ειδήσεις Ελλάδα

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι  του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί από τις 4 Ιανουαρίου.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει μεταβεί ήδη στο Μεσολόγγι και λάβει καταθέσεις τόσο από άτομα του στενού κύκλου του Μπάμπη αλλά και από κατοίκους της περιοχής. Με τη βοήθεια ιδιώτη δύτη συνεχίζονται, για 9η ημέρα, οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Οι αρχές εστιάζουν σήμερα στην περιοχή του πρώην ΤΕΙ, όπως μεταδίδει από την περιοχή για το Tempo24.News ο Απόστολος Βουλδής.

Στις έρευνες μετά από αίτημα της μητέρας του 31χρονου συμμετέχει ιδιώτης δύτης ο οποίος θα επικεντρωθεί κυρίως στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια και οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν πιάσει τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου.

Μίλησαν τα κινητά

Σημειώνεται ότι αρχικά αναφέρθηκε ότι ο κρεοπώλης είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο σπίτι του ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν το είχε μαζί του. Αυτό προέκυψε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, καθώς την επίμαχη ώρα από τις 20:40 έως τις 21:41 που έκανε αγορές σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.

Μάλιστα, το γεγονός έρχονται να επιβεβαιώσουν οι απαντήσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, καθώς φαίνεται εκείνο το επίμαχο χρονικό διάστημα να ενεργοποιήθηκε η κεραία της Οβρυάς της Πάτρας, γεγονός που σημαίνει ότι βρισκόταν στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, εκεί όπου επικεντρώνονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού κυνηγού, Μπάμπη.

‘Έμπειροι αξιωματικοί ανέφεραν ότι ο ύποπτος αφού αντάλλαξε τα μηνύματα, απενεργοποίησε τη συσκευή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό