23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δύσκολα τα πράγματα στη Σάρλοτ χωρίς τον Σβιντέρσκι

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

ΝΤΕΝΙΣ ΜΑΡΚΟ
26.03.2022 | 15:13

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι με τη φανέλα της Σάρλοτ
2022 JACOB KUPFERMAN/ASSOCIATED PRESS

Η Σάρλοτ πέτυχε την πρώτη νίκη στην ιστορία της στο MLS και αυτή τη φορά αντιμετωπίζει το Σινσινάτι που δείχνει σε αγωνιστική άνοδο. Αλλαγή στις αποδόσεις λόγω του ιατρικού δελτίου. Ποντάρισμα στο 1.71.

Η Σάρλοτ πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας στο MLS μετά από τρεις ήττες στη σειρά κόντρα σε δυνατούς πάντως αντιπάλους, κέρδισε το αξιόμαχο Νιου Ίνγκλαντ που είναι για μεγάλα πράγματα και φέτος. Η expansion ομάδα επικράτησε εντός έδρας 3-1 και πλέον έχει το απαιτούμενο ηθικό για να συνεχίσει δυνατά. Το σημερινό ματς (23:00 LIVE από το SPORT24) αποτελεί ένα crash test ώστε να αποδείξει εάν διαθέτει βάθος και την ικανότητα να διαχειριστεί τις επιτυχίες.

Τα νέα όμως δεν είναι ενθαρρυντικά, αφού ο Κάρολ Σβιντέρσκι είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ταλανίζεται από ενοχλήσεις και δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί. Έξω επίσης ο καλός αμυντικός Άρμορ. Η Σάρλοτ έχει σκοράρει ως τώρα τέσσερις φορές, τα δύο γκολ τα έχει πετύχει ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, ένα ο Άρμορ και το άλλο ο νεαρός χαφ Μπέντζαμιν Μπέντερ, που δεν φημίζεται για το σκοράρισμά του, αλλά περισσότερο είναι στήριγμα στη δημιουργία (μετράει δύο ασίστ ως τώρα). Ο άσος ισορρόπησε και πλέον είναι σε πιο λογικά επίπεδα, από το αρχικό 1.58 πλέον τιμάται στο 2.09. Όσο να’ναι σε αυτές τις τιμές στέκει περισσότερο.

Το Σινσινάτι φέτος δεν θέλει να είναι κομπάρσος, προσαρμόζεται σιγά σιγά στα δεδομένα του πρωταθλήματος. Ξεκίνησε στραβά στα δύο πρώτα ματς και έχασε στο Όστιν (5-0) και εντός από την Ουάσινγκτον (1-0), αλλά αντέδρασε, υποτάσσοντας το Ορλάντο 2-1 στον δρόμο και 3-1 την Ίντερ Μαϊάμι εντός. Βέβαια, η δεύτερη νίκη δεν αποτελεί τόσο μεγάλο κατόρθωμα, καθώς η Ίντερ φέτος αναμένεται αρκετά προβληματική. Όπως και να έχει το Σινσινάτι δείχνει να ρολάρει και έχει σε σούπερ κατάσταση τον 23χρονο Μπράντον Βάσκες που έχει σκοράρει 4 γκολ σε τέσσερα ματς ως τώρα, όσα δηλαδή σκόραρε σ’ όλη τη σεζόν πέρσι μετά από 31 ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς διαχειριστεί τη νίκη της προηγούμενης εβδομάδα η Σάρλοτ, αλλά το ιατρικό δελτίο δεν τη βοηθάει. Από την άλλη πλευρά το Σινσινάτι προσπαθεί να βελτιώσει την προβληματική εικόνα των δύο πρώτων αγώνων, ρολάρει και επικρατεί ένας εξορθολογισμός στην τακτική. Στο 1.71 το Χ2, εμπνέει περισσότερη σιγουριά το Σινσινάτι, ενώ η ισοπαλία δεν θα χαλάσει καμία από τις δύο πλευρές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σάρλοτ – Σινσινάτι: Χ2 (απόδοση 1.71), 23:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό