17.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Δύο Chevrolet Silverado βρισκόταν για 22 μήνες στον βυθό του ωκεανού

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Ιούνιο του 2018 81 κοντέινερ έπεσαν από το πλοίο YM Efficiency, ανοικτά των ακτών της Αυστραλίας και μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στον βυθό του Ειρηνικού Ωκεανού.
Το πλοίο μήκους 268 μέτρων ξεκίνησε από την Ταϊβάν και είχε ως προορισμό το λιμάνι Botany στο Σίδνεϊ, αλλά λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών, είχε ως αποτέλεσμα 81 από τα κοντέινερ που μετέφερε να πέσουν στη θάλασσα, 25 χιλιόμετρα μακριά από την ακτή της πόλης του Νιουκάστλ, που βρίσκεται περίπου 160 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Σίδνεϊ.

Την περασμένη εβδομάδα, οι αρχές της Αυστραλίας έβγαλαν από τον βυθό της θάλασσας 10 κοντέινερ και μέσα σε αυτά υπήρχαν και δύο ολοκαίνουργια Chevrolet Silverado HD, τα οποία υπέστησαν ζημιές τόσο από την πτώση τους στο νερό, όσο και επειδή βρισκόταν για 22 μήνες μέσα στο θαλασσινό νερό του Ειρηνικού Ωκεανού.
Τα αυτοκίνητα θα πάνε για ανακύκλωση ενώ κάποια άλλα κοντέινερ περιείχαν μεταξύ άλλων ελαστικά και μπαταρίες για μοτοσυκλέτες. Οι αρχές της Αυστραλίας θέλουν μέχρι τα τέλη του Απρίλη να βγάλουν και τα υπόλοιπα κοντέινερ από τον βυθό της θάλασσας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό