35.6 C
Athens
Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2024

«Δύο πλάσματα πάλευαν στο μυαλό μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε κοντά σε μία επική ανατροπή, αλλά «λύγισε» στο τέλος και ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Ελένα Ριμπάκινα (6-0, 6-7, 7-6).

Η ελληνίδα τενίστρια δυσκολευόταν πολύ μετά την ολοκλήρωση του 1ου σετ και παρότι ο προπονητής της προσπαθούσε να την εμψυχώσει, εκείνη του απάντησε: «Έχω τελειώσει». Σε δηλώσεις της μετά τον αγώνα αναφέρθηκε στο πως δεν είχε ξεπεράσει ακόμα το χαμένο ματς από την Αρίνα Σαμπαλένκα (30/10, 2-0 σετ).

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα έλεγα ότι ήμουν πολύ αγχωμένη. Πιθανότατα το αποτέλεσμα του προηγούμενου ματς ήταν κάπως στο κεφάλι μου. Η μεγαλύτερη νίκη μου απόψε ήταν ότι ξεπέρασα αυτόν τον φόβο μέσα στο court. Ήμουν μερικούς πόντους μακριά από τη νίκη. Νόμιζα ότι θα λύγιζα χωρίς να παίξω καλά και να τελειώσω τη σεζόν με καλό τρόπο, αλλά η σημερινή εμφάνιση αφήνει υποσχέσεις.

Μια πλευρά μου έλεγε ότι δεν μπορώ να το κάνω. Είχα δύο πλάσματα που πάλευαν μέσα στο μυαλό μου. Είμαι χαρούμενη που κατάφερα να το ξεπεράσω αυτό, διότι θα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα αν έχανα δύο ματς εύκολα. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη μου σήμερα. Θα μπορούσε να ήταν άσχημο, αλλά τελικά πλησίασα τη νίκη»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό