16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

‘Δύο κακές αποφάσεις στο τέλος, ο Ομπράντοβιτς ο κορυφαίος στην Ευρώπη’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ
14.04.2023 | 23:52

INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Σερέλης επανέλαβε αρκετές φορές πως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης, ενώ τόνισε πως η ήττα από την Παρτίζαν οφείλεται -ως ένα βαθμό- στις δύο κακές αποφάσεις που πήραν οι παίκτες του, στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός έχασε στις λεπτομέρειες από την Παρτίζαν στη Stark Arena, με τον Ντουέιν Μπέικον και τον Ματέους Πονίτκα να αποδεικνύονται οι μοιραίοι δεδομένου πως αστόχησαν στις δύο τελευταίες ελληνικές κατοχές. Μετά από το φινάλε του αγώνα, ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στις λανθασμένες αποφάσεις που πήραν οι παίκτες του, ενώ τόνισε πως η Παρτίζαν μπορεί να φτάσει στο Final Four δεδομένου πως έχει τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης.

ΜΠΑΣΚΕΤ

14 Απριλίου 2023 23:29

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Θέλω να σας πω ότι για την ομάδα μου ήτα μια πολύ κακή σεζόν. Θέλαμε να τελειώσουμε με ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια πραγματικά καλή ομάδα, με τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Η Παρτίζαν είναι μια ομάδα που ήθελε πολύ το παιχνίδι και άξιζε να βρίσκεται στα προημιτελικά. Θεωρώ ότι ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα και είχαμε καλές αποφάσεις στην επίθεση. Διαβάσαμε καλά την αντίπαλη άμυνα, γι αυτό μέχρι το τέλος ήμασταν κοντά και απείχαμε λίγο να κερδίσουμε. Με όλο τον σεβασμό στην Παρτίζαν, πιστεύω πως χάσαμε γιατί είχαμε κακές αποφάσεις στο τέλος, στις δύο τελευταίες κατοχές. Έτσι είναι η ζωή, συνεχίζουμε”.

Για το τι έφταιξε φέτος για τον Παναθηναϊκό: “Είναι δύσκολο να απαντήσω γιατί είμαι στην ομάδα σχεδόν 40 μέρες. Δεν ξέρω τι γινόταν στο παρελθόν. Είχαμε προβλήματα στη χημεία μας, νομίζω πως η ομάδα έχασε κάποια κλειστά παιχνίδια πίσω τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί η αυτοπεποίθηση. Δεν θέλω να μιλήσω για το παρελθόν όμως, αλλά για το παρόν και το μέλλον. Δουλεύουμε, όχι με τον τρόπο που θέλω, αλλά θα προετοιμάσουμε την ομάδα για το καλύτερο δυνατό φινάλε στη σεζόν”.

Για το τι σχεδιάζει ο σύλλογος για το καλοκαίρι: “Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό γιατί δεν αφορά το τακτικό κομμάτι”.

Για το γεγονός πως έπεσαν τα ποσοστά ευστοχίας στο δεύτερο μέρος: “Η Παρτίζαν είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, που παίζει με ένταση στην άμυνα. Σταδιακά, αρχίσαμε να κουραζόμαστε κιόλας. Γενικά, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Νομίζω πως πασάραμε καλά την μπάλα και βρήκαμε ελεύθερα σουτ, αλλά στο τέλος είχαμε δύο κακές αποφάσεις που μας οδήγησαν στην ήττα”.

Για το ραντεβού της Παρτίζαν με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα playoffs: “Δεν υπάρχει ομάδα από την πρώτη τετράδα που θα ήθελε να παίξει με την Παρτίζαν αυτή την στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στα playoffs. Η Παρτίζαν μπορεί να κερδίσει τους πάντες εδώ (σ.σ.: στο Βελιγράδι). Με τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης, η Παρτίζαν θα έχει καλές πιθανότητες να τα καταφέρει”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό