22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δύο επιστροφές στον Άρη ενόψει Λαμίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέχεια στις προπονήσεις για τον Άρη, με την ομάδα να ετοιμάζεται για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (31/03, 20:30) για τα play offs της super league. Μπορεί ο μεγάλος στόχος των Θεσσαλονικιών να είναι το κύπελλο Ελλάδας, για το οποίο έγινε γνωστή η έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό, ωστόσο όπως απέδειξε και κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα παλέψει για τη νίκη σε όλα τα ματς που απομένουν στο πρωτάθλημα.

Ο Άκης Μάντζιος είδε τους Γιάννη Φετφατζίδη και Λίντσεϊ Ρόουζ να επιστρέφουν σε ρυθμούς προπονήσεων, με τον πρώτο να ήταν εκτός τις τελευταίες μέρες λόγω ίωσης, ενώ ο δεύτερος ήταν εκτός Ελλάδας, λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: 

«Με νέο πρόσωπο τον Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Μαυρίκιου και τον Γιάννη Φετφατζίδη να συμμετέχει στο πρόγραμμα (ταλαιπωρήθηκε από ίωση) ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και στατικές φάσεις. Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία (31/03, 20:30)».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό