19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Δύο δωρεάν games από το Epic Games Store εν μέσω απολύσεων…

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σεπτέμβριος θα κλείσει στο Epic Games Store με ακόμα δύο δωρεάν παιχνίδια για όλους τους gamers, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα για να ολοκληρώσετε την εικονική αγορά τους με μηδενικό αντίτιμο ώστε να προστεθούν στην βιβλιοθήκη σας και να μείνουν εκεί για πάντα. Αρκεί, βέβαια, να προβείτε σε αυτήν την ενέργεια μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023.

Το πρώτο από τα δωρεάν games της εβδομάδας είναι το Model Builder, ένα χαλαρωτικό simulation από την Moonlit SA για τους λάτρεις του μοντελισμού. Φτιάξτε τα δικά σας αεροπλανάκια, τανκ, πλοία, φιγούρες κλπ. και πουλήστε τα για να μπορέσετε να αγοράσετε ακόμα περισσότερα και καλύτερα εργαλεία για να επεκτείνετε το hobby σας σε ακόμα μεγαλύτερη κλίμακα.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Soulstice, ένα action RPG από την Replay Game Studios στημένο σε ένα fantasy σκηνικό. Για ακόμα μία φορά ο κόσμος κινδυνεύει από ένα σατανικό στρατό (Wraiths) που κυριεύει τα σώματα των ανθρώπων και η μοναδική ελπίδα είναι οι δύο αδερφές Briar και Lute με τις μοναδικές δυνάμεις και ικανότητες τους. Διαχειρίζεσαι και τις δύο ταυτόχρονα, συνδυάζεις τις δυνάμεις τους και αναζητάς τόσο την πηγή του κακού, όσο και την αλήθεια για τις ίδιες.

Τα νέα δωράκια έρχονται εν μέσω απολύσεων από την Epic Games, η οποία επιβεβαίωσε ότι απομακρύνει άμεσα 830 υπαλλήλους της διότι «ξοδεύει περισσότερα από όσα βγάζει» όπως παραδέχτηκε ο CEO Tim Sweeney…

Model Builder – [Epic Games Store Link]

Soulstice – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό