16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δωρεάν προβολή αρκαδικών προϊόντων στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Μόνιμη έκθεση των προϊόντων της περιοχής λειτουργεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ενημερώνει, με ανακοίνωσή του, τις επιχειρήσεις της περιοχής, ότι ανανεώνει το εκθετήριο προϊόντων που βρίσκεται στην αίθουσα εκδηλώσεών του και τις προσκαλεί να στείλουν νέα δείγματα – προϊόντα.

Πιο συγκεκριμένα, σε ειδικές προθήκες εντός της αίθουσας εκδηλώσεων, εκτίθενται μόνιμα δείγματα αρκαδικών προϊόντων κάθε είδους, ούτως ώστε κάθε επισκέπτης στον χώρο του επιμελητηρίου να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της περιοχής και όποια επιχείρηση επιθυμεί να συμπεριληφθούν τα προϊόντα της στον εκθετήριο χώρο, πρέπει να αποστείλει δείγμα – συσκευασία στο επιμελητήριο. Σε περίπτωση ευπαθών προϊόντων θα αποστέλλεται μόνο η συσκευασία, χωρίς να περιέχει προϊόν, ενώ διευκρινίζεται ότι κάθε επιχείρηση μπορεί να αποστείλει περισσότερους του ενός κωδικούς. Ωστόσο, αν η συμμετοχή είναι μεγάλη, στις προθήκες θα συμπεριληφθεί τουλάχιστον ένα προϊόν από κάθε επιχείρηση.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις μπορούν να αποστείλουν και διαφημιστικά σποτ προκειμένου να προβάλλονται στην αίθουσα αναμονής του επιμελητηρίου.

φωτ. ΑΠΕ ΜΠΕ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό