18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δυσφορία κατά Μπαρτομέου στην Μπαρτσελόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τους «ασκούς του Αιόλου» άνοιξε στην Μπαρτσελόνα η απόφαση του προέδρου Μπαρτομέου να ζητήσει τις παραιτήσεις αντιπροέδρων του συλλόγου.

Οι πρώτες αντιδράσεις που καταγράφηκαν φανερώνουν δυσφορία για το πρόσωπό του, ενώ οι φωνές που ζητούν την παραίτησή του αυξάνονται καθημερινά.

Τον Φεβρουάριο αποκαλύφθηκε ότι, σε μια πρωτοφανή κίνησή του, ο Μπαρτομέου είχε προσλάβει εταιρεία για να δυσφημεί παίκτες της ομάδας στα social media και από τότε πολλοί ζήτησαν πρόωρες εκλογές, μιας και η θητεία του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Η νέα απόφασή του, να αλλάξει τη σύνθεση του Δ.Σ., προκάλεσε νέες αντιδράσεις, αφού σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου ο εκάστοτε πρόεδρος δεν έχει δικαίωμα να απομακρύνει εκλεγμένα μέλη.

Ο Μπαρτομέου ζήτησε παραίτηση κι εφόσον δεν του τη δώσουν, σκοπεύει να αναδιαρθρώσει το διοικητικό συμβούλιο και να βάλει στις θέσεις του αντιπροέδρου ανθρώπους της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

«Δεν διαθέτει το ηθικό ανάστημα για να είναι στην προεδρία μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως η Μπαρτσελόνα. Τώρα, αλλάζει το Δ.Σ. για να το ελέγχει. Μόνη λύση αποτελεί η παραίτησή του» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος, Ζοάν Λαπόρτα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό