17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Δυσφήμιση είναι τεχνικοί με τη συμπεριφορά του Μπαρτζώκα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κλήθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) και ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ απάντησε με μια σειρά ιστοριών στο Instagram.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Έτσι για να καταλαβαινόμαστε το τι εστί ΕΟΚ. Καλούν εμένα για δυσφήμηση του αθλήματος επειδή παραπονέθηκα δημόσια για τη διαιτησία της Τσαρούχα και του Πιτσίλκα, που κατ’ επανάληψη μας έχουν ξεσκίσει ασταμάτητα, συνεχόμενα και επιδεικτικά. Αλλά, αυτοί δεν καλούνται για λάθη συνεχόμενα, κάθε χρόνο, σε κάθε παιχνίδι, από κανέναν.

Ο κύριος Μπαρτζώκας που τον Χριστό και την Παναγία δεν ξέρω πόσες φορές τους έχει γ@#$%%ει στη δημόσια τηλεόραση, στον πάγκο που τον καλούν παίκτες, προπονητές, διαιτητές, όλη η Ελλάδα, δεν τον έχει καλέσει κανένας για δυσφήμηση του αθλήματος.

Στο ΣΕΦ “π%$η και πρ#$%^ια Γιαννακόπουλε, ψόφ@ από την π@%$α Γιαννακόπουλε, κανένας δεν σηκώνεται έστω για τα μάτια του κόσμου, να κάνει ένα νεύμα “σταματήστε”, ούτε εκεί υπάρχει δυσφήμηση του αθλήματος. Ούτε όλες αυτές οι εκρηκτικές, πώς να τις πω, ενέργειες του κυρίου Μπαρτζώκα στον πάγκο, που ο Ρόουαν Άτκινσον, ο Mister Bean, θα τον ζήλευε.

Λες και τον χτυπάει ηλεκτροπληξία συνέχεια. Δεν είναι δυσφήμηση του αθλήματος η αλαζονεία, ο τρόπος που μιλάει για αντίπαλες ομάδες και και και. Και είναι δυσφήμηση του αθλήματος εγώ, που επενδύω τα χρήματά μου, την ενέργειά μου, για να είναι ο Παναθηναϊκός αυτός που είναι, στο παρκέ, με αστέρια στον πάγκο, που έχω καταφερθεί κατά των οργανωμένων face-to-face και έχουμε έρθει σε κόντρα, έχω προσπαθήσει να κάνω ό,τι μπορώ και ό,τι δεν μπορώ.

Ό,τι λάθη έχω κάνει στο παρελθόν έχω βγει δημόσια και έχω ζητήσει συγγνώμη εκατό φορές και καλούμαι εγώ για δυσφήμηση του αθλήματος. Ε ρε πόσο καραγκιόζηδες είστε.

Δυσφήμηση του αθλήματος κύριοι στην ΕΟΚ, κύριοι και κυρίες στην ΕΟΚ, είναι το να αλλοιώνεις πρωταθλήματα, που βλέπει όλη η Ελλάδα μέσα από την τηλεόραση. Δυσφήμηση του αθλήματος είναι να έχεις προπονητές που συμπεριφέρονται όπως ο κύριος Μπαρτζώκας, δυσφήμηση του αθλήματος είναι να έχεις προέδρους που όταν βρίζουν, μέσα στο γήπεδό τους, το μόνο που κάνουν είναι να σφυρίζουν αδιάφορα.

Δεν θέλω καν να μπω στη σκέψη ότι τα ζητάνε να γίνονται. Όλα αυτά δεν είναι δυσφήμηση του αθλήματος, εγώ είμαι. Δεν πειράζει ρε, συνηθισμένος τόσα χρόνια, όλοι βαράτε. Τι καταφέρατε; Μια τρύπα στο νερό.

Και για να το κλείσουμε όλο αυτό, έχουμε άλλα πράγματα να ασχοληθούμε. Θα στα πω δημόσια κύριε Λιόλιο. Πίστευα ότι όλο αυτό το μένος απέναντι σε εμένα και στον Παναθηναϊκό είναι γιατί με είχες συνδυάσει, προφανώς λανθασμένα, με την προηγούμενη κατάσταση στην ΕΟΚ, με τον κύριο Βασιλακόπουλο.

Και το γεγονός ότι εγώ θεωρούσα ότι δεν είσαι το καλύτερο για το μπάσκετ. Θεωρούσα ότι άλλοι υποψήφιοι ήταν καλύτεροι. Πίστευα πραγματικά ότι δεν είχες κάτι άλλο, τίποτα συγκοινωνούντα δοχεία με τον Πειραιά. Και τι έκανα; Εδώ και δύο χρόνια, ό,τι ζητάς. Για την Εθνική; Καλά, αυτό θα το έκανα έτσι κι αλλιώς, για την Εθνική.

Σου έχω δείξει με χίλιους τρόπους ότι εγώ το καλό του μπάσκετ θέλω, αρκεί να μην παίζεις με την επένδυσή μου και με τον ιδρώτα των αθλητών μου. Φαίνεται ξεκάθαρα λοιπόν ότι δύο χρόνια με δουλεύεις και πλέον στο λέω ευθέως, είμαστε απέναντι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό