20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Δυνατό» trade για Χιτ, πήραν Ροζίερ και δώσαν Λάουρι στους Χόρνετς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανταλλαγή μεταξύ Χιτ και Χόρνετς, με τους πρώτους να χάνουν τον Κάιλ Λάουρι και ένα pick πρώτου γύρου το 2027 και να κερδίζουν τον Τέρι Ροζίερ, ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Αντριάν Βοϊναρόφσκι.

The Charlotte Hornets are trading Terry Rozier to the Miami Heat for a 2027 first-round pick and Kyle Lowry, sources tell ESPN.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) January 23, 2024

Οι περσινοί φιναλίστ του NBA ενισχύονται σημαντικά με αυτή την κίνηση, καθώς ο 30χρονος γκαρντ κάνει μέχρι στιγμής τη σεζόν της ζωής του έχοντας μέσο όρο σε τριάντα παιχνίδια 23.3 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 6.6 ασίστ. Από την άλλη ο Λάουρι, που σε λίγο καιρό συμπληρώνει το 38ο έτος της ηλικίας του, βρίσκεται μακριά από το peak του και μετράει φέτος μόλις 8.2 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 37 αγώνες. Ωστόσο, η ομάδα του Σαρλότ ενδέχεται να αναζητήσει κι άλλο trade πριν τις 8 του Φλεβάρη που λήγει το μεταγραφικό παράθυρο της Λίγκας.

Ο Τζίμι Μπάτλερ και η παρέα του βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην έβδομη θέση της ανατολικής περιφέρειας και ψάχνουν στο πρόσωπο του Αμερικανού τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά σε περίπτωση που η ομάδα πάρει το εισιτήριο για τα φετινά πλέι-οφ.

Στην αντίπερα όχθη, οι Χόρνετς χρειάζονται ένα θαύμα για να «πιάσουν» έστω μία εκ των θέσεων επτά έως δέκα που οδηγούν στο τουρνουά πλέι-ιν. Εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον πολύπειρο γκάρντ και ταυτόχρονα θέτουν τις βάσεις για έναν πιο φωτεινό ορίζοντα στο μέλλον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό