20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δραματική βιντεοκλήση την ώρα που συντρίβεται ελικόπτερo

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις σκηνές πανικού που επικράτησαν μέσα σε ένα ελικόπτερο που μετέφερε τουρίστες και το οποίο βγήκε εκτός ελέγχου και συνετρίβη αμέσως μετά την απογείωσή του στην Κολομβία, κατέγραψε ένας από τους επιβάτες.

Το ελικόπτερο απέφυγε την πτώση στο έδαφος καθώς κρεμάστηκε από την ταράτσα ενός πολυώροφου κτηρίου στο Μεντεγίν.

Και οι έξι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο Bell 206 επέζησαν από τύχη.

Ένας από τους τραυματισμένους επιβάτες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται με κάταγμα στο πόδι και εκδορές στο σώμα, όπως δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Ο 36χρονος Francisco Salas ακούγεται να καλεί τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης: «Έχω πέσει με ελικόπτερο».

Μετά τη συντριβή, ο Φρανσίσκο είπε: «Είχα δίπλα μου μια γυναίκα με μεγάλο σωματικό βάρος που δεν είχε τη δύναμη να στηριχτεί και έτσι έβαλα το χέρι μου γύρω της. Χρησιμοποίησα το ένα χέρι για να στηριχθώ στο ελικόπτερο, ενώ με το άλλο στήριζα τη γυναίκα για περίπου 45 λεπτά».

Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας αυτής τηλεφώνησε στους γονείς του στο Τέξας. «Είχα το τηλέφωνό μου μαζί μου, έκανα μια βιντεοκλήση στη μαμά και τον μπαμπά μου. Αποχαιρέτησα ακόμη και τον αδελφό μου, ήταν μια πολύ σοβαρή στιγμή. Ήθελα απλώς να πω αντίο, να πω ευχαριστώ σε όλους».

Ο επιχειρηματίας από το Τέξας ήταν ένα από τα έξι άτομα που επέβαιναν στο τουριστικό ελικόπτερο τη στιγμή της συντριβής. Μαζί του ήταν δύο γυναίκες από την Κόστα Ρίκα, οι Sandy Villalobos Marín, 34 ετών και Karen Rivera Picada, 36 ετών και οι Κολομβιανοί Luisa Fernanda Osorio και Jaime Andrés Echeverri.

Η πτήση με το ελικόπτερο ήταν μέρος μιας γευστικής εμπειρίας που προσέφερε το εστιατόριο Hangar, που βρίσκεται στη γειτονιά Manrique του Μεντεγίν.

Οι πελάτες χρεώνονται περίπου 73 δολάρια για μια πτήση 12 έως 15 λεπτών από το αεροδρόμιο Olaya Herrera στο εστιατόριο, όπου επρόκειτο να τους υποδεχτούν με ένα κοκτέιλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό