18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δραματική ανατροπή στην δηλητηρίαση 51χρονου από τη σύντροφό του: Απάτη τα 30 εκατ. δολάρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Δραματική ανατροπή στην υπόθεση δηλητηρίασης του 51χρονου Steven Edward Riley στη Ντακότα των ΗΠΑ, τον οποίο σκότωσε η φίλη του Ina Thea Kenoyer όταν έμαθε ότι θα κληρονομούσε 30 εκατ. δολάρια και θα τη χώριζε.

Σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα της New York Post, που χαρακτηρίζει την υπόθεση «τραγωδία σαιξπηρικών διαστάσεων» ο 51χρονος δεν θα έπαιρνε τελικά το υπέρογκο ποσό καθώς ήταν θύμα απάτης, όπως ισχυρίστηκε ο γιος του, Ryan Riley. Με βάση τον 21χρονο άνδρα ο πατέρας του είχε λάβει ένα μέιλ από ένα άτομο που ισχυριζόταν ότι ήταν δικηγόρος ενός άγνωστου μακρινού συγγενή και θα τον συναντούσε στο αεροδρόμιο του Μινότ για να υπογράψει και να πάρει τα μετρητά.

«Δεν ήταν καχύποπτος πριν πάει στο αεροδρόμιο, αλλά ήταν πεπεισμένος ότι είχε κληρονομήσει τα χρήματα. Σχεδίαζε να αγοράσει στρέμματα γης, δίνοντας μερικά σε μένα και τα αδέρφια μου. Ήθελε επίσης να ανοίξει ένα κατάστημα με αυτοκίνητα. Αλλά ο υποτιθέμενος δικηγόρος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ήταν απάτη. Ήταν ένας άγνωστος που κατάφερε να ξεγελάσει τον πατέρα μου και να τον κάνει να πιστέψει ότι ήταν αλήθεια» δήλωσε ο Ryan στην εφημερίδα.

Ο νεαρός δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια την σύντροφο του πατέρα του, που τον δηλητηρίασε. «Δεν ήταν χαρούμενος μαζί της, ήθελε να την αφήσει, δεν δούλευε ποτέ και τον απομυζούσε. Ήταν τεμπέλα, δεν έκανε ποτέ τίποτα. Ο πατέρας μου ήταν πολύ στοργικός άνθρωπος και έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τους γύρω του» ανέφερε.

Η άθλια κατάσταση στο σπίτι

Ο Ryan, ο οποίος είναι στρατιωτικός με έδρα στο Τέξας πήρε έκτακτη άδεια και πήγε αμέσως στη Βόρεια Ντακότα όταν έμαθε ότι ο πατέρας του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Μετά τον θάνατό του επισκέφθηκε το σπίτι του και μίλησε για τις τραγικές συνθήκες που επικρατούσαν στο εσωτερικό του. «Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες. Περιττώματα σκύλων παντού. Βρώμικα ρούχα πεταμένα σε όλο το σπίτι, άπειρα σκουπίδια παντού» τόνισε.

Από την πλευρά της η Kenoyer είπε στους ανακριτές ότι δικαιούνταν μέρος των χρημάτων που θα κληρονομούσε ο σύντροφός της και σχεδίαζε να μοιραστεί τα χρήματα με τα παιδιά του. Η νεκροψία διαπίστωσε ότι ο θάνατός του 51χρονου προκλήθηκε από δηλητηρίαση από αιθυλενογλυκόλη, το κύριο χημικό που χρησιμοποιείται για την παρασκευή αντιψυκτικού.

Στο παρελθόν η Kenoyer είχε κάνει διάφορες δημοσιεύσεις στο Facebook με προσβλητικά λόγια για τον σύντροφό της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό