18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δρέπανο, Πλατάνι, Σούλι, Αρόη, Μονοδένδρι και Βενιζέλου οι νέοι προορισμοί

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζει τις περιοδείες του το σπιράλ. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι περιοδείες του σπιράλ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, Πέτρο Ψωμά να επισκέπτεται πρόσφατα τα Αραχωβίτικα, τον Άγιο Βασίλειο, το Θεριανό, την Περιβόλα, τα Αργυρά, την Καλλιθέα, το Ρίο, το Ακταίο, την περιοχή πέριξ του Αγίου Ανδρέα και άλλες περιοχές του δήμου. Οι περιοδείες συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.

Οι επισκέψεις αντιπροσωπειών του σπιράλ και του «κινητού γραφείου» της παράταξης έχουν ως στόχο την επαφή με τους δημότες, την καταγραφή τοπικών και γενικών ζητημάτων, την διανομή του έντυπου προγράμματος της παράταξης για την πενταετία 2023-2028 και την παρουσίαση του οράματος του σπιράλ για το αύριο της Πάτρας.

Αναλυτικά ο Πέτρος Ψωμάς και στελέχη της παράταξης το επόμενο τριήμερο θα βρεθούν στις παρακάτω περιοχές και απευθύνουν ανοικτό κάλεσμα για συμμετοχή σε όσους Πατρινούς επιθυμούν να προσέλθουν:

·        Τετάρτη 20:00: στο Δρέπανο, στο καφενείο “Σελήνη”

·        Τετάρτη 22:00: στο Πλατάνι, για τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής

·        Πέμπτη 20:00: στο Coffee Kings της Ελευθερίου Βενιζέλου (με Βισαλτίας 5)

·        Πέμπτη 22:00: στο Σούλι, για την έναρξη των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων)

·        Παρασκευή 20:30: στην Αρόη, στο καφέ στη συμβολή Ναυπάκτου και Αιτωλικού

·        Σάββατο βράδυ στο Μονοδένδρι

Οι περιοδείες θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση και μέσα στον Αύγουστο, ενώ παράλληλα προγραμματίζονται θεσμικές συναντήσεις με φορείς και πρόσωπα της πόλης που είτε ζητούν επικοινωνία από τον Πέτρο Ψωμά είτε η παράταξη κρίνει πως αξίζει να επικαιροποιήσει μια επαφή μαζί τους. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό