23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δράση στο ACTION 24 με μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Καλαμάτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η δράση δεν σταματάει ποτέ στην Super League 2, όπως δε σταματάει και στη συχνότητα του Action 24, με ένα ακόμα παιχνίδι για την δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος. Παναχαϊκή και Καλαμάτα διασταυρώνουν τα ξίφη τους το μεσημέρι της Κυριακής (03/03, 14:00, Action 24) σε μια ενδιαφέρουσα μονομαχία στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 2 με διαφορετικούς στόχους αμφότερες ομάδες.

Από τη μία πλευρά, η ομάδα της Μεσσηνίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση (σε ισοβαθμία με τον 4ο Ιωνικό) με 32 βαθμούς και επιζητά ένα μεγάλο «διπλό» για να εδραιωθεί στην τετράδα της βαθμολογίας. Θέλει την ίδια στιγμή, να δώσει συνέχεια στο καλό μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται μετά την εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού Β’ με 1-0 κατά την περασμένη αγωνιστική.

Από την άλλη πλευρά, η Παναχαϊκή βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογικής κατάταξης παλεύοντας για τη σωτηρία της και έχοντας 19 βαθμούς μετά από 20 αγωνιστικές, Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Διαγόρα με 1-2 και αυτή την αγωνιστική θέλουν να υπερασπιστούν την έδρα του. Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 14:00, και μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από τη συχνότητα του ACTION 24.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό