18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δράσεις της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Δράμας (ΕΦΕΕ Ν. Δράμας)

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 24 Ιουλίου συνεδρίασε το διευρυμένο συμβουλευτικό σώμα της Ένωσης που απαρτίζεται από το Δ.Σ., τους αντιπροσώπους στις Γ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. Γκαρέλα Κωνσταντίνο & Κυριαζίδη Στράτο, τους μη εκλεγέντες υποψήφιους για τις Γ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. Χατζοπούλου Κατερίνα και Μασμανίδη Γιάννη όπως και με την συμμετοχή του Γιουλβάνη Γιάννη ο οποίος θα είναι υποψήφιος με την παράταξη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. – Ε, στις εκλογές του Ο.Ε.Ε. για την Σ.Τ.Α.

Το σώμα αποφάσισε:

1. Να σταλεί επιστολή με τίτλο “ΕΦΕΕ ν. Δράμας, η φωνή, η απόγνωση και η πικρία των λογιστών – φοροτεχνικών, αποτυπωμένη σε τρία φύλλα χαρτιού” προς τους αποδέκτες που αναφέρονται. Η επιστολή στάλθηκε στις 31 Ιουλίου.

2. Η ίδια επιστολή να σταλεί ως δελτίο τύπου στα Μ.Μ.Ε. του νομού. Το δελτίο τύπου στάλθηκε στις 5 Αυγούστου.

3. Να καλέσει τους λογιστές του νομού, μέλη και μη μέλη, της ένωσης, σε συνάντηση την Πέμπτη 3 Αυγούστου στο ξενοδοχείο “KOUROS” για να αποφασιστεί να γίνει συγκέντρωση για να διαμαρτυρηθούμε και να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, με κεντρικό σύνθημα “δεν ζητάμε παρατάσεις, θέλουμε τα καλοκαίρια μας πίσω”.

Στην συνάντηση της Πέμπτης 3 Αυγούστου αποφασίστηκε, η συγκέντρωση να γίνει την Πέμπτη 10 Αυγούστου στην πλατεία Ελευθερίας, να μοιράσουμε ενημερωτικά φυλλάδια και να αναρτηθεί banner στο χώρο της συγκέντρωσης.
 
Με Εκτίμηση 
Το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Χατζηδημητρίου Κωνσταντίνος

Ο Αντιπρόεδρος
Αννάογλου ΓεώργιοςΟ Γενικός Γραμματέας
Γκαρλιάρης Παναγιώτης

Ο ΤαμίαςΚαραϊσαρλής Ευριπίδης (Δάκης)
Το Μέλος & Υπεύθυνη Δημοσίων ΣχέσεωνΚιτσιούκη Καριόγλου Ζωή

Οι δημοσιεύσεις από τα τοπικά Μ.Μ.Ε.

-Φωνή απόγνωσης από την Ένωση Φοροτεχνικών-Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Δράμας- «Ζητάμε να έχουμε δικαίωμα όπως όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι στην καλοκαιρινή άδεια ανάπαυσης»- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των λογιστών – φοροτεχνικών στην πλατεία Ελευθερίας Δράμα- Κινητοποίηση Λογιστών Δράμας: «Δεν ζητάμε παρατάσεις – Ζητάμε τα καλοκαίρια μας πίσω»- Δράμα: Ξεκίνησε και συνεχίζεται η κινητοποίηση των φοροτεχνικών – λογιστών ελεύθερων επαγγελματιών

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό