16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Δράκος των Εξαρχείων»: Είχε συλληφθεί και στις 17 Νοεμβρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του «δράκου των Εξαρχείων». Ο 23χρονος Σύρος είχε συλληφθεί για επεισόδια στις 17 Νοέμβρη και είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο όπου στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flash.gr, ο 23χρονος είχε συλληφθεί το βράδυ της Παρασκευής, 17 Νοεμβρίου, ημέρα της 50ής επετείου του Πολυτεχνείου, για επεισόδια που είχαν γίνει στο Μοναστηράκι.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν καταγγελίες στην Αστυνομία ότι κάποιο άτομο προκαλούσε φθορές σπάζοντας τζάμια και ξηλώνοντας φρεάτια κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν, και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2022 είχε οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών, για την απόπειρα βιασμού μίας γυναίκας 76 ετών και ενός κοριτσιού 13 ετών.

Η αποφυλάκιση

Έπειτα από 12 μήνες προφυλάκισης, έπρεπε να αποφασιστεί όπως προβλέπει ο νόμος την παράταση ή μη της κράτησης του. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και τον Ιούλιο του 2023 αποφάσισε το συμβούλιο των Πλημμελειοδικών την αποφυλάκισή του. Η δίκη του έχει προσδιοριστεί για τον Απρίλιο του 2024.

Ο «δράκος των Εξαρχείων» καταγγέλλεται, στη νέα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για σωρεία υποθέσεων σεξουαλικών επιθέσεων στα Εξάρχεια πριν από λίγες ημέρες. Μεταξύ των θυμάτων είναι και ανήλικο κορίτσι.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε Τακτικό Ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό