23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δολοφονία στην Κω – Αιτία θανάτου: Ασφυξία

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ώρα παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο της 27χρονης Πολωνής στην Κω, η έκθεση του ιατροδικαστή δείχνει ότι η νεαρή Αναστάζια πέθανε από ασφυξία

Το ιατροδικαστικό πόρισμα διαβιβάστηκε ήδη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Πολωνός σύντροφός της.

Η νεαρή Αναστάζια,  βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του 32χρονου άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Νωρίτερα, ο 32χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη. Παρά την ανεύρεση της σορού της κοπέλας και την επιβεβαίωση ότι πρόκειται για δολοφονία, η κατηγορία εναντίον του βασικού υπόπτου παραμένει η αρπαγή και η γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Τα αναπάντητα ερωτηματικά

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται, ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν ότι επιχειρήθηκε αποπροσανατολισμός των Αρχών.

Το πρώτο ερώτημα, εκ των ερωτημάτων που έχουν προκύψει, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αφορά το κινητό της 27χρονης. Βρέθηκε  από περαστικό πολίτη, χωρίς την κάρτα SIM σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Ωστόσο, το σημείο είχε ελεγχθεί και τις προηγούμενες ημέρες πριν βρεθεί χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά το σημείο, που βρέθηκε η νεκρή κοπέλα.. Ήταν ένα σημείο που επίσης είχε ελεγχθεί πολλές φορές από τις ομάδες ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία εκτιμά, ότι το πτώμα της 27χρονης μεταφέρθηκε στο σημείο το βράδυ του Σαββάτου αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε και συνεργός, ο οποίος βοήθησε στη μεταφορά.

«Εγώ με τη δική μου ομάδα είχαμε περάσει από το συγκεκριμένο σημείο δύο φορές. Απορίας άξιο, όχι μόνο πως δεν είδαμε κάτι αλλά και πως δεν μυρίσαμε κάτι. Η δυσοσμία από την προχωρημένη σήψη της άτυχης Αναστασίας ήταν μεγάλη, οπότε εδώ γεννιούνται κάποια ερωτήματα» σημείωσε, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, Σταμάτης Καμπουράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Έκδοση του δράστη ζητεί ο πρωθυπουργός της Πολωνίας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό