23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δοκιμών συνέχεια για το Hyundai Elantra N στο Nurburgring

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρότι δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν το Elantra N θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, η Hyundai συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης του μοντέλου στην πίστα του Nurburgring. Όπως γνωρίζεις, σήμερα η κορεάτικη εταιρία προσφέρει 5 μοντέλα επιδόσεων: το i30 N, το i30 Fastback N, το Veloster N, το i20 N και το Kona N.
Ωστόσο, έως το 2022 η κορεάτικη εταιρία θα επεκτείνει τη γκάμα των N και N Line μοντέλων σε 18. Το λανσάρισμα των νέων N και N Line μοντέλων θα περιλαμβάνει εκδόσεις σε κάθε σημαντικό segment που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των οδηγών που αγαπούν την γρήγορη οδήγηση.

Σύμφωνα με την Hyundai, το Elantra N θα μπορούσε να κυκλοφορήσει και στην ήπειρο μας, εάν υπάρξει η απαιτούμενη ζήτηση, με το μοντέλο να φορά τον 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 250 ίππων με 353 Nm ροπής στην απλή έκδοση και 280 άλογα με 392 Nm στην Performance.
Αυτός θα μεταφέρει την κίνηση στον εμπρός άξονα, με την Hyundai να έχει την επιλογή να τοποθετήσει τόσο το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, όσο και το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DCT -υγρού τύπου- διπλού συμπλέκτη. Η κορεατική εταιρία θα τοποθετήσει στο Elantra N σκληρότερη ανάρτηση, όπως και μεγαλύτερα φρένα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό