17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δοκιμάζει ξεχωριστό feed με περιεχόμενο από Verified χρήστες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, επιβεβαίωσε πως έχουν ξεκινήσει τις δοκιμές για την εμφάνιση αναρτήσεων μόνο από πιστοποιημένους (Meta Verified) χρήστες σε ξεχωριστό feed, με τον σχετικό διακόπτη να εμφανίζεται μαζί με τις επιλογές “Following” και “Favorites” όταν πατάς επάνω στο logo της δημοφιλούς πλατφόρμας μέσα στην εφαρμογή.

Δοκιμάζουμε έναν νέο τρόπο για να εξερευνείς τα reels και το feed του Instagram βλέποντας μόνο τους Meta Verified λογαριασμούς. Πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο θα δώσουμε μια νέα επιλογή στους χρήστες για να βρίσκουν τις επιχειρήσεις και τους δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν, ενώ από την άλλη πλευρά οι τελευταίοι θα έχουν πιο άμεση πρόσβαση στους χρήστες.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η Meta αναζητά τρόπο να αυξήσει τους συνδρομητές της, καθώς αν θυμάστε από τον περασμένο Φεβρουάριο προσφέρει την πιστοποίηση Meta Verified που σου προσθέτει το περίφημο μπλε τικ στον λογαριασμό σου, αυξάνει την αναγνωρισιμότητα και την εμφάνιση του λογαριασμού στην αναζήτηση και τα σχόλια (visibility, reach) και παρέχει μεγαλύτερη προστασία από παραπλανητικούς παρόμοιους λογαριασμούς. Η τιμή της συνδρομής είναι $11.99 / μήνα για τη web έκδοση και $14.99 / μήνα για iOS / Android.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ενσωμάτωση του Meta Verified feed στο Instagram για όλους τους χρήστες, ούτε το ακριβές μοντέλο λειτουργίας (π.χ. αν θα περιλαμβάνει διαφημίσεις).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό