22.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Διπλό» στα Γιάννενα πριν από τη Λέτσε οι Νέοι του Θρύλου – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της έδωσε η ομάδα Νέων του Θρύλου στο πρωτάθλημα της Super League Κ19, καθώς επικράτησε με 2-1 εκτός του ΠΑΣ Γιάννινα για την 7η αγωνιστική.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους «ερυθρόλευκους», όταν στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πνευμονίδης μετά από πάσα του Αλαφάκη, σκόραρε με σουτ έξω από την περιοχή και άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Η απάντηση της ομάδας των Ιωαννίνων ήταν άμεση όμως και στο 11′ μετά από κόρνερ ο Λώλης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έψαχνε χώρους για να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Στο 68′ ο Παπακανέλλος έκανε παράλληλη πάσα στον Χαραλαμπόγλου και εκείνος με όμορφο τελείωμα έδωσε και πάλι προβάδισμα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό για το 1-2.

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου είχε ευκαιρίες να πετύχει και τρίτο τέρμα, όμως το 1-2 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα Νέων του Θρύλου είναι την Τετάρτη (04/10, 17:00) απέναντι στη Λέτσε για το UEFA Youth League στο Ρέντη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Τ. Ανθυμιάδης): Βρακάς, Αθανασίου, Ναούμης (83′ Λούπας), Καφενζης, Ντώνος, Καλέμι (77′ Ρίζος), Σουπιάδης, Πάκος, Μίνα (69′ Τσιγαράς), Λώλης (77′ Σάλο), Γανόπουλος (69′ Τσαλίκογλου)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Αλαφάκης, Πρεκατές, Δάμα (75′ Πλειώνης), Κωστούλας, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης, Κουτσογούλας (75′ Τανούλης), Χαραλαμπόγλου (86′ Δαρβίρας), Παπακανέλλος (88′ Παναγάκος), Μπακούλας (75′ Σταυρόπουλος).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό