24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Διπλό» οι Παίδες κόντρα στον Πανιώνιο – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Κ15 του Θρύλου, η οποία πέτυχε την 5η σερί νίκη της, επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας με αντίπαλο τον Πανιώνιο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Τάσου Πάντου ήθελε να βρει από νωρίς το δρόμο προς τα δίχτυα με σκοπό να βάλει τις βάσεις για τη νίκη και έτσι έπραξε.

Στο 15′ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, όταν ο Γούσιος μετά από το φάουλ του Μωϋσιάδη κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και σκόραρε με κεφαλιά για το 0-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να είναι καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία.

Το τελικό 0-2 για τους Παίδες διαμόρφωσε τρία λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 77′ ο Θεοχάρης μετά από ασίστ του Καραμπιμπέρη.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα του Τάσου Πάντου είναι με αντίπαλο τον Ατρόμητο εντός έδρας.

Πανιώνιος (Θ. Κιούπκιολης): Μερδής, Λακάτης, Μπαϊραμίδης, Λατάρης, Σταματόπουλος, Πετρόπουλος, Σμαραγδάκης, Αρμάος, Μπουρουγιάννης, Μανιάτης, Γρίμας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Λαγουμτζής, Σιώζιος, Τσαλαπατανάκης, Γορανίτης, Γούσιος, Μωϋσιάδης, Αγγελόπουλος (75’ Διαμαντής), Παπαγεωργίου (75’ Μαγλογιάννης), Λαζαρίδης (51’ Καραμπιμπέρης), Σεφερλής (75’ Φαρίνης), Χρηστίδης (64’ Θεοχάρης).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό