18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Διπλασιασμός ταχύτητας και σταθεροποίηση της έντασης

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο νέες λειτουργίες δοκιμάζονται από τη Google για την υπηρεσία YouTube, αμφότερες καλοδεχούμενες όταν με το καλό λανσαριστούν για όλους τους χρήστες, ενώ για την ώρα μπορούν να τις απολαύσουν μόνο ορισμένοι συνδρομητές του πακέτου YouTube Premium.

Η πρώτη από αυτές είναι το Stable Volume, μια νέα επιλογή στις ρυθμίσεις αναπαραγωγής των s που ουσιαστικά εξισορροπεί την ένταση των s σε ένα ενιαίο επίπεδο, προκειμένου να μην ταλαιπωρείσαι από ξαφνικές αυξομειώσεις όταν παρακολουθείς περιεχόμενο από διαφορετικούς δημιουργούς και διαφορετικά κανάλια. Πιθανότατα έχει προστεθεί κάποιος ειδικός αλγόριθμος AI που βελτιστοποιεί την ένταση για κάθε , αλλά θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Google για αυτές τις λεπτομέρειες.

Η δεύτερη λειτουργία αφορά την ταχύτητα αναπαραγωγής του . Προς το παρόν, στις φορητές συσκευές μπορείς να ρυθμίζεις την ταχύτητα πατώντας στο κουμπί των ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία και εντοπίζοντας την σχετική ενότητα, μια διαδικασία που σαφέστατα απαιτεί αρκετά βήματα από τον χρήστη. Η Google επιθυμεί να απλοποιήσει σημαντικά τη δυνατότητα διπλασιασμού της ταχύτητας, καθώς ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι το παρατεταμένο κράτημα σε οποιοδήποτε σημείο του αυξάνει αυτόματα την ταχύτητα αναπαραγωγής στο 2x και ο χρήστης ενημερώνεται σχετικά με το αντίστοιχο μήνυμα επάνω από το .

Αναμένουμε επίσημη τοποθέτηση από τη Google για τις νέες λειτουργίες του YouTube και το χρονοδιάγραμμα για το επίσημο λανσάρισμα τους σε όλους τους χρήστες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό