20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Διπλή επίθεση Άδωνι σε Πολάκη και Κωνσταντοπούλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Σφοδρά πυρά, τόσο προς τον Παύλο Πολάκη όσο και προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, εκτόξευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα με αμφότερους τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Απαντώντας αρχικά στις αιτιάσεις του Σφακιανού βουλευτή σχετικά με τα απογευματινά χειρουργεία, ο υπουργός Υγείας κατήγγειλε ότι ο Παύλος Πολάκης λίγο-πολύ χαρακτήρισε τους γιατρούς ως «λαδέμπορους». Επί της ουσίας πάντως των καταγγελιών, ο Άδωνις Γεωργιάδης επέμεινε ότι έχουν γίνει ήδη 300 απογευματινά χειρουργεία και πως έχουν προγραμματιστεί πάνω από 1.000 για τον επόμενο μήνα.

Ο υπουργός Υγείας, κλείνοντας τη μαραθώνια συνεδρίαση στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για την ενίσχυση του ΕΣΥ, αναφέρθηκε και στο ξέσπασμά του από τον τηλεοπτικό αέρα του Action24, σχολιάζοντας πως μόνο ως κωμωδία μπορεί να εκληφθεί η καταγγελία του Παύλου Πολάκη περί συναλλαγής του Γιώργου Κατρούγκαλου με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ, όπως πρόσθεσε δηκτικά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι στην κυβέρνηση Τσίπρα υπήρξαν… προδότες.

«Τύραννος και υποκρίτρια η Ζωή Κωνσταντοπούλου»

Από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία και χαρακτήρισε τύραννο και υποκρίτρια. Όταν μάλιστα εκείνη τον διέκοπτε, επιμένοντας να φωνάζει πως το δυστύχημα των Τεμπών είναι έγκλημα, ο Αδωνις Γεωργιάδης έκανε… τον σταυρό του σχολιάζοντας «Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά».

«Κύριε Γεωργιάδη, είπατε ότι είμαι μια κακιά γυναίκα, επειδή έκανα καρδούλες. Θέλω να σας καθησυχάσω ότι δεν έκανα καρδούλες για σας, η αγάπη μου είναι για τους πολίτες», σχολίασε από την πλευρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σκληρή επίθεση στην αντιπολίτευση εξαπέλυσε νωρίτερα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, αναφέροντας πως ζητά συγγνώμη από τους πολίτες «για λογαριασμό της αντιπολίτευσης», όπως ανέφερε, καταλογίζοντας της χαμηλού επιπέδου κριτική, καθώς και πως καταψηφίζει προγράμματα που σώζουν ανθρώπινες ζωές. Κατήγγειλε μάλιστα πως δέχεται συστηματικά τραμπουκισμό από τους βουλευτές αντιπολίτευσης.

Το νομοσχέδιο Γεωργιάδη καταψήφισε άπασα η αντιπολίτευση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό