20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δικηγόρος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές στον ΣΚΑΪ: Ο πελάτης μου αρνείται όλες τις κατηγορίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο συνήγορος επικαλούμενος το απόρρητο δεν αναφέρθηκε σε περισσότερα στοιχεία της ποινικής δικογραφίας, είπε ωστόσο ότι θα ζητήσει νέα προθεσμία ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της 27χρονης Αναστάζια, βρίσκονται οι αρχές καθώς και ο συνήγορός του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, όπως δήλωσε ο ίδιος ο δικηγόρος του,  Ζαφείρης Δρόσος μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Δρόσος ανέφερε ότι ο πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες ενώ όπως είπε δεν έχει ενημερωθεί ότι έχει βρεθεί η σορός της άτυχης κοπέλας. 

Επίσης ο δικηγόρος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, διευκρίνισε ότι το αδίκημα στο οποίο θα ανακριθεί είναι μόνο αυτό που αφορά την αρπαγή της 27χρονης.

Ο συνήγορος επικαλούμενος το απόρρητο δεν αναφέρθηκε σε περισσότερα στοιχεία της ποινικής δικογραφίας, είπε ωστόσο ότι θα ζητήσει νέα προθεσμία ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία. 

Τέλος ο κ. Δρόσος εξέφρασε τα «θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της 27χρονης από την Πολωνία» και επανέλαβε ότι το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής, θα ρίξει «φως» στη υπόθεση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό